Färdtjänster

Charter Nyholm

Beställningstrafik med 16 och 50 platsers bussar.

Porvoo Tours Oy

Porvoo Tours är en guideförmedlare och researrangör från Borgå. Företaget är grundat år 1997. Vi skräddarsyr program för grupper till Borgå- och Lovisaregionen och även till t.ex. Kotka, Fredrikshamn, Helsingfors, Tavastehus osv.
Vi planerar även program för grupper till bl.a. Estland, Sverige och Åland. Bekanta er med vårt utbud och be om offert för er grupp.

Suurkirppis

På Lovisa 1 050 m2 stora jätteloppmarknad hittar du en ansenlig mängd möbler, antiker, vitvaror, elektronik och design förutom den normala loppmarknadsverksamheten.

Bussbolag Kaj Forsblom

Vi erbjuder transporter runtom i Finland och Europa. Det är tryggt att färdas med våra moderna bussar från en plats till en annan, vare sig det är fråga om korta eller långa resor.

Instagram

Tilausajot.net

Tilausajot.net konkurrerar all taxi- och busstransporter av alla storlekar till och från Lovisa till övriga Finland och utomlands. Tilausajot.net är Finlands mest populära och största webbplats för beställningstrafik med över 10 års erfarenhet.

Ab J. Tidstrand Oy

Busstrafik. Beställningstrafik med bussar för 16-58 personer.

Scandia Rent

Vi erbjuder hyresbilar 24/7 för alla behov. Om du behöver en liten eller stor personbil, en behändig paketbil eller minibuss – du hittar dem hos oss!

Scandia Rent är  en 100% finländsk biluthyrningskedja.

 

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Hos oss kan ni hyra kajak, kanot eller en kanot med elmotor. Vi erbjuder vägledning och transport av fordon till de närliggande stränder. Verksamheten ligger på en solid grund med fem års erfarenhet. För dem som behöver övernatta, finns det billiga lösningar.