Fest- och mötesutrymmen

Det finns olika hyreslokaler i Lovisa som passar som fest- och mötesutrymmen.

Agricola Svenska Församling

En församling med verksamhet för alla åldrar, t.ex. klubbar, café och körer för barn, unga och vuxna. Vi har ett rikt gudstjänstliv i våra kyrkor och kapell. Vi finns i skärgården, på landsbygden och i stadsmiljö. Mera om församlingen och vår verksam

Facebook

Instagram

Augur - Kalastuspalvelu - Fiske guide - Fishin guide - Erik Herlevi

Augur Kalastuspalvelu

Fiskeutfärder med fiskeguiden Erik Herlevi i östra Nyland och stuginkvartering u Rönnäs. Se på en video här.

Byahemmet

Byahemmet är en utmärkt plats att fira bröllop på, hålla kalas, föreläsningar kurser och andra tillställningar. Byahemmet rymmer totalt 252 personer, plats för 120 matgäster. I köket finns allt som behövs för mat och kaffeservering.

Degerby Gille

Det unika Degerby Gille erbjuder möjligheten att arrangera olika slags fester, möten, gruppluncher, middagar, fikapauser eller till och med hela konferens- och utbildningsdagar. Vi öppnar dörrarna för alla besökare under Bostadsmässan!

Facebook

Instagram

Cafe Esplanad

Esplanad

Lunchrestaurang i servicehuset Esplanad. Öppet alla veckodagar året runt. Frukostbuffé och lunch. Traditionell husmanskost, vegetariskt alternativ och salladsbuffé. I priset ingår kaffe eller te och efterrätt. Huset är hindersfritt och passar för grupper.

Loviisan Työväentalo - Folkets Hus i Lovisa

Folkets Hus

Hyr funktionsenliga utrymmen med en sal för 80-100 personer, kök och toaletter.

Kino Marilyn

Kulturcentret Marilyn

Stämningsfull biograf från 1950-talet mitt i stan. Förutom dagliga filmvisningar erbjuder vi teaterföreställningar, konserter och andra kulturevenemang. I vår lobbyrestaurang kan du njuta av affisch- eller andra utställningar med ett glas vin. Vi arrangerar också privata visningar och andra evenemang. Vi har öppet inom visningstiderna, vanligtvis minst kl. 14-22 varje dag.

Facebook

Klassiset veneet - Klassiska båtar - Classical boats

Klassiska Båtar

Klassiska Båtar värnar träbåtstraditionen, seglar med klassiska båtar och medverkar i utvecklingen av Skeppsbron i Lovisa.

L&C Fellmanni Lunchrestaurang

Lunchrestaurang, catering, gruppresemåltider, samt mötestjänster. Vi är belägna nära parkeringen för Bostadsmässans besökare,

Facebook

Loviisan Kappeli

En njutning för alla sinnen mit i historien. Den vackra 1800-talets restaurangbyggnaden i Kappellparken har tjänat sedan 2013 efter en femårig restaurering. Kafeét serverar salta och söta bakverk samt scones brunch på veckosluten.

Facebook

Instagram

Största tillåtna personantal: Salen 90, Blåa rummet 30, Öppna verandan 120

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat är belägna vid havet i Rönnäs, mittemellan Borgå och Lovisa.
Vi hyr ut fyra stygor, med totalt 18 bäddplatser. Till förfogande finns också en strandbastu för tio personer och en badtunna.

 

Petjärven Vanha Navetta

Om du letar efter en rustik, romantisk och lugn atmosfär för din fest är detta definitivt festplatsen du letar efter! Vanha Navetta erbjuder den mest fantastiska miljön för att organisera din fest. Det fridfulla läget samt otroliga åkerlandskap garanterar en underbar atmosfär för din fest!

Facebook

Instagram

Största tillåtna personantal: 150

Restaurant Saltbodan

Restaurant Saltbodan är en restaurang, bar samt café verksam sedan 1986 i Lovisas historiska tullmagasin. Saltbodan ligger på den idylliska samt historiska Lovisa Skeppsbron som skapar en underbar miljö för att trivas i.

Facebook

Instagram

Ruukin Ravintolat Oy

Du hittar oss i den utsökta miljön i Strömfors Bruk. Vacker vy över ån från Ravintola Mylly. Hos oss kan du njuta av en middag vid levande ljus eller mer avslappnat på terassen. Sommaren är fylld av levande musik och olika evenemang.

Instagram

Thai Tip Foods

Thailändsk mat i Lovisas centrum, sedan år 1999. Vår mat är baserad på äkta thailändsk matkultur och lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi använder endast färska råvaror och äkta thailändska kryddor.

Facebook

Instagram

Traditionscentrum Kuggom

Vi erbjuder utrymmen för kurser, seminarier och möten samt möjlighet till förmånlig övernattning i internatutrymmen några kilometer norr om Lovisa centrum.

Willa Wellsters

Ett värdshus som ligger i närheten av den charmiga och kulturhistoriska bruksmiljön i Strömfors Bruk. Här njuter du av egen ro intill naturen. Vårt charmiga värdshus erbjuder inkvartering för upp till tio personer.

Facebook

Instagram