Guidning- och programservice

Boka en egen guide för din grupp för att göra besöket i Lovisa oförglömlig. Guiden kan berätta om områdets historia och nutid och visa sådana platser som du inte annars kommer att tänka på. Programservice erbjuder olika aktiviteter som färdiga paketer eller skräddarsydda äventyr för just din grupp.

Porvoo Tours Oy

Porvoo Tours är en guideförmedlare och researrangör från Borgå. Företaget är grundat år 1997. Vi skräddarsyr program för grupper till Borgå- och Lovisaregionen och även till t.ex. Kotka, Fredrikshamn, Helsingfors, Tavastehus osv.
Vi planerar även program för grupper till bl.a. Estland, Sverige och Åland. Bekanta er med vårt utbud och be om offert för er grupp.

Lovisa Guider

De auktoriserade Lovisa Guiderna känner till Lovisas historia och arrangerar guidningar för både grupper och enskilda resenärer enligt överenskommelse.

Augur - Kalastuspalvelu - Fiske guide - Fishin guide - Erik Herlevi

Augur Kalastuspalvelu

Fiskeutfärder med fiskeguiden Erik Herlevi i östra Nyland och stuginkvartering u Rönnäs. Se på en video här.

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden är en upplevelse- och sinnesträdgård öppen för allmänheten. På plats finns butik och ett litet café. I trädgården finns naturområden och mindre tematrädgårdar. Ta med dig snacks så att du kan njuta längre av din dag i trädgården.

Guide och programservice Marjut Ståhls

Guidning, dramaguidning och musiktjänst.

Året om 24/7.

Saaristotalkkari Skärigåsisen

Skärigåsisen gör trädgårdsarbeten och hemstädning. I skärgården och på fastlandet. Vårstädningen på stugan eller gårdsstädningen hör till jobbeskrivningen.

 

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat är belägna vid havet i Rönnäs, mittemellan Borgå och Lovisa.
Vi hyr ut fyra stygor, med totalt 18 bäddplatser. Till förfogande finns också en strandbastu för tio personer och en badtunna.

 

Fishing Lords Oy

Fisketurer i skärgården, mat och boende.

Tmi LeraOpaspalvelut

Auktoriserad Lovisaguide. Guidning på ryska och översättningar från finska till ryska.

Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Tjänster på finska och engelska. Psykofysisk andningsterapi. Musikterapeut. Shamanistisk healer/instruktör över 30 år. Kreatör av healingtrumma. Folkkunskap. Ledare av seremoni-förflyttningsriter. Jord-skog handledning. Biskötare.