Guidning- och programservice

Boka en egen guide för din grupp för att göra besöket i Lovisa oförglömlig. Guiden kan berätta om områdets historia och nutid och visa sådana platser som du inte annars kommer att tänka på. Programservice erbjuder olika aktiviteter som färdiga paketer eller skräddarsydda äventyr för just din grupp.

Augur - Kalastuspalvelu - Fiske guide - Fishin guide - Erik Herlevi

Augur Kalastuspalvelu

Fiskeutfärder med fiskeguiden Erik Herlevi i östra Nyland och stuginkvartering u Rönnäs. Se på en video här.

Fishing Lords Oy

Fisketurer i skärgården, mat och boende.

Fishing Taxi

Fishing Taxi erbjuder kryssningar från Skeppsbron ut på Lovisaviken, längre båtturer till skärgårdens bästa utflyktsmål och fiskeupplevelser arrangerade av en fiskeguide. Vi har en pontonbåt för 12 personer och en fiskebåt för en grupp på fyra personer.

Guide och programservice Marjut Ståhls

Guidning, dramaguidning och musiktjänst.

Året om 24/7.

Lovisa Guider

Lovisa Guider arrangerar olika allmänna guidningar i Lovisa äret om. Man kan också boka en egen gruppguidning hos dem.

Facebook

Instagram

Meritorpan Huvilat

Meritorpan huvilat är belägna vid havet i Rönnäs, mittemellan Borgå och Lovisa.
Vi hyr ut fyra stygor, med totalt 18 bäddplatser. Till förfogande finns också en strandbastu för tio personer och en badtunna.

 

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden är en upplevelse- och sinnesträdgård öppen för allmänheten. På plats finns butik och ett litet café. I trädgården finns naturområden och mindre tematrädgårdar. Ta med dig snacks så att du kan njuta längre av din dag i trädgården.

Porvoo Tours Oy

Porvoo Tours är en guideförmedlare och researrangör från Borgå. Företaget är grundat år 1997. Vi skräddarsyr program för grupper till Borgå- och Lovisaregionen och även till t.ex. Kotka, Fredrikshamn, Helsingfors, Tavastehus osv.
Vi planerar även program för grupper till bl.a. Estland, Sverige och Åland. Bekanta er med vårt utbud och be om offert för er grupp.

Rederi Ab J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg trafikerar huvudsakligen mellan Helsingfors och Borgå, men några gånger under sommarsäsongen mellan Helsingfors och Lovisa. På fartyget kan man avnjuta god mat, dryck och lyssna på live musik.

Facebook

Instagram

Saaristotalkkari Skärigåsisen

Skärigåsisen gör trädgårdsarbeten och hemstädning. I skärgården och på fastlandet. Vårstädningen på stugan eller gårdsstädningen hör till jobbeskrivningen.

 

Tmi LeraOpaspalvelut

Auktoriserad Lovisaguide. Guidning på ryska och översättningar från finska till ryska.

Sola Voima – Christiana Aro-Harle

Tjänster på finska och engelska. Psykofysisk andningsterapi. Musikterapeut. Shamanistisk healer/instruktör över 30 år. Kreatör av healingtrumma. Folkkunskap. Ledare av seremoni-förflyttningsriter. Jord-skog handledning. Biskötare.

Turist & Fritidstjänst B-L Guidningar Opaspalveluja

Guidningar i Lovisa. Jag gör rundturer i Lovisa t.ex. till fots. En promenad tar från 1 -1,5 eller enligt önskemål. Mina teman är bl.a. parker och trädgårdar, Från befästningstaden Degerby till dagens Lovisa, Livet som invånare i Lovisa, Förbudslagen.

 

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -tjänst erbjuder dig, din familj och din grupp på autentiska och välbefinnande stärkande upplevelser. Vi guidar dig till att stärka dig själv genom skogens dofter, naturens ljud och Kymmeneälvs glittrande vatten.

Facebook

Instagram