Resetjänster för gruppresor

Agricola Guidetjänster

Beställ en guide för en rundvandrig i Pernå historiska kyrkoby. Popup-guidningar erbjuds hela sommaren. Du kan även beställa andra guidetjänster på finska, svenska eller engelska.

 

Charter Nyholm

Beställningstrafik med 16 och 50 platsers bussar.

Guide och programservice Marjut Ståhls

Guidning, dramaguidning och musiktjänst.

Året om 24/7.

L&C Fellmanni Lunchrestaurang

Lunchrestaurang, catering, gruppresemåltider, samt mötestjänster. Vi är belägna nära parkeringen för Bostadsmässans besökare,

Facebook

Natura Mare Tmi / Cafe Saga

Hos oss kan ni hyra kajak, kanot eller en kanot med elmotor. Vi erbjuder vägledning och transport av fordon till de närliggande stränder. Verksamheten ligger på en solid grund med fem års erfarenhet. För dem som behöver övernatta, finns det billiga lösningar.

Pihalla Oy / Eija’s Garden

Eija’s Garden är en upplevelse- och sinnesträdgård öppen för allmänheten. På plats finns butik och ett litet café. I trädgården finns naturområden och mindre tematrädgårdar. Ta med dig snacks så att du kan njuta längre av din dag i trädgården.

Porvoo Tours Oy

Porvoo Tours är en guideförmedlare och researrangör från Borgå. Företaget är grundat år 1997. Vi skräddarsyr program för grupper till Borgå- och Lovisaregionen och även till t.ex. Kotka, Fredrikshamn, Helsingfors, Tavastehus osv.
Vi planerar även program för grupper till bl.a. Estland, Sverige och Åland. Bekanta er med vårt utbud och be om offert för er grupp.

Rederi Ab J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg trafikerar huvudsakligen mellan Helsingfors och Borgå, men några gånger under sommarsäsongen mellan Helsingfors och Lovisa. På fartyget kan man avnjuta god mat, dryck och lyssna på live musik.

Facebook

Instagram

Utställning om Sarvlax- en östnyländsk herrgård under 500 år

Välkommen på en utställning om livet på en herrgård under fem århundraden. Utställningen pågår från den 6 juli till den 4 augusti 2023 i den gamla rian på Stor-Sarvlaks gård.
Under sommarmånaden har du en unik möjlighet att bekanta dig med Sarvlax historia och de människor som levt och bott på gården sedan 1600-talet. Vi ställer ut bilder, kartor, möbler och föremål som återspeglar olika tidsepoker. Vi berättar om landbönder, torpare, gårdsfolket och godsägarna och om de näringar som bedrivits på gården och hur verksamheten på gården utvecklats genom tiden. Under utställningsmånaden har du också en möjlighet att lyssna till intressanta föredrag av bland annat prof. Henrik Meinander, FD Henrika Tandefelt, FD Alexandra Ramsay och prof. Lars Einarsson.
Observera att det inte är möjligt att besöka huvudbyggnaden medan utställningen pågår.
Utställningens öppethållningstider är 11.00-17.00 från tisdag till söndag (måndagar stängt)
Närmare information om möjligheten att förhandsboka grupper och kontaktupplysning till arrangörerna kommer snart.
Välkommen till Stor-Sarvlaks i sommar!

Wellsters Retkeilyvälinevuokraus

Wellsters Oy’s LUONTO VOITTAA AINA ®-tjänst erbjuder dig, din familj och din grupp även utrustning för camping på egen hand. Beundra älvlandskapet från en kanot, kajak eller SUP-bräda. Du kan också erövra grusvägar och skogsstigar med en Fatbike.

Facebook

Instagram

Wellsters Luonto- ja Jokiretket

LUONTO VOITTAA AINA ® -tjänst erbjuder dig, din familj och din grupp på autentiska och välbefinnande stärkande upplevelser. Vi guidar dig till att stärka dig själv genom skogens dofter, naturens ljud och Kymmeneälvs glittrande vatten.

Facebook

Instagram

Virtaus Consulting / Välfärdsutflykter i naturen nära dig

Naturutflykter för grupper som hjälper både kropp och själ. Vi rör oss i naturen nära Strömfors Bruk eller på åsen i Lovisa centrum. Vi gör återhämtande övningar genom att utnyttja element som finns i landskap och naturen.

Instagram