Koe kelluva Kruununsilta!

Asuntomessut

Kelluva Kruununsilta yhdistää Loviisan kuvankauniin historiallisen alakaupungin ja Asuntomessualueen. Silta tarjoaa ainutlaatuisen merellisen kokemuksen kaikille aisteille.  Kuningattarenrannassa sinua on vastassa kelluva talo Lovisea ja Loviisan pisarat -taideteos.

Maukkaan messuelämyksen jälkkäriksi suosittelemme kävelyä Kruununsillan yli keskustaan nauttimaan kaikesta, mitä Loviisalla on tarjota. Vinkkejä saat Ihana Loviisa -kontista sillan kaupungin päästä Asuntomessujen ajan päivittäin kello 10–18.

Ihanan kävelylenkin jälkeen saavut Loviisan torille. Täällä voit puolen päivän jälkeen nousta messubussiin, joka vie sinut takaisin messuparkkiin. Tori on noin 550 metrin päässä sillan portilta. 

Jos olet liikkeellä jalkaisin, voit myös saapua Asuntomessuille siltaa pitkin Rantapuiston Ruusurannassa olevan automaattiportin kautta, mutta se edellyttää, että olet ostanut lipun etukäteen. Pyöröportista ei pääse kulkemaan esimerkiksi lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa.

Huomioi, ettei sillan luona ole parkkipaikkoja. Pysäköintialue sijaitsee osoitteessa Johtajantie 2, noin 2,7 km etäisyydellä sillasta.

Asuntomessut Loviisassa ovat avoinna 7.7.–6.8.2023. Messujen jälkeen Kruununsillalle ja Kuningattarenrantaan pääsee ilman pääsymaksua.