Loviisalaisyritysten tietoja päivitetään kaupungin ihanaloviisa.fi-verkkosivustolle

Loviisan kaupunki on avannut maaliskuun 2023 lopussa uuden verkkopalvelun ihanaloviisa.fi. Sivusto kertoo Loviisan palveluista ja tapahtumista, ja se palvelee erityisesti Asuntomessukesän tarpeita.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot sivustolta? Ei hätää, voit ilmoittaa yrityksesi palvelut ja tiedot alla olevalla lomakkeella. Tietojen esilläolo ihanaloviisa.fi-sivustolla on maksutonta. Sivusto julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi.

Ihana Loviisa

  • Kirjoita tähän yrityksesi/palvelusi nimi
  • Kuvaile lyhyesti yritystäsi tai palveluasi.
    Merkitse palvelullesi/yrityksellesi yksi tai useampi kategoria.
  • Palvelun sijainti
  • Erottele kanavat puolipisteellä
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, Max. tiedoston koko: 59 MB.
    Lisää mielellään kuva yrityksestäsi/palvelustasi. Tarkista, että kuvallasi on tarpeeksi suuri resoluutio.

Ihanaloviisa.fi-sivustolle otetaan mukaan palvelualan yrityksiä, jotka toimivat muun muassa majoitus- ja ravitsemusalalla tai tarjoavat kauppa-, vapaa-aika- tai hyvinvointipalveluita. Myös yksityiset majoituksen tarjoajat, jotka eivät ole mukana esimerkiksi AirBnB- tai Booking -palveluissa, voivat ilmoittaa tietonsa sivustolle.

Tapahtumatiedot siirtyvät ihanaloviisa.fi-sivustolle automaattisesti Loviisan kaupungin tapahtumakalenterista. Tapahtumanjärjestäjät voivat itse syöttää oman tapahtumansa tiedot kalenteriin kirjautumalla palveluun.

Ihanaloviisa.fi-verkkosivusto on perustettu käytöstä poistetun Visit Loviisa -matkailusivuston sisällön pohjalle. Matkailusivusto sisälsi muun muassa eri yritysten yhteystietoja ja palvelukuvauksia. Kaupunki aloitti näiden pohjatietojen päivittämisen ja tietojenkeruun kulttuurimatkailun palkkaaman projektityöntekijän avulla. Sivuston päivittäminen jatkuu kaupungin tehtävänä.