Annan service i Strömfors bruk

PR Wood OY / KYMIFLOOR

Vi är en parkettillverkare i Strömfors, Lovisa kommun.

Vårt produktsortiment består av trägolv/parketter i toppklass som används både i privata legehneter samt i offentliga utrymmen.

 

 

Roseborg Oy

Butik för traditionsenligt byggande på Strömfors bruk i Lovisa.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Glamping-teltta Majoitus

Massage, välmående och kurser. Bastu, sommarcafé och naturboda.

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Hattarniemen Eräelämyskohde

Tentsile och inkvartering i tält för friluftsmänniskor i vårt friluftsmål Hattarniemi där man får slappna av i egen ro. Paddla eller traska till målet och njut av att äta ute i naturen, att simma, bastu och vackra vyer från strandklipporna vid Kymijoki. Fråga mer om våra paket!

Strömfors Hyvinvointi Wellness / Strömforsin Jurttasauna & Palju

I jurta bastun som värms upp med ved, är badet fuktigt och syrerikt och den enastående stämningen ger ro som kroppen och själen minns. På beställning behandlingar för välbefinnandet, bl.a. torvbehandlingar och fotbad. Bastun passar för grupper på 5–25 personer.

Wellsters Retkeilyvälinevuokraus

Wellsters Oy’s LUONTO VOITTAA AINA ®-tjänst erbjuder dig, din familj och din grupp även utrustning för camping på egen hand. Beundra älvlandskapet från en kanot, kajak eller SUP-bräda. Du kan också erövra grusvägar och skogsstigar med en Fatbike.

Facebook

Instagram

Wellsters Jooga- ja Kuntostudio

I vår hall för yoga och luftyoga i gamla Werkstaden är det möjligt att anordna kurser, lektioner och retreats. Fitnessstudion fungerar som ett privat gym och ger professionell träning i strävan mot en hälsosam livsstil.

Facebook

Instagram