Peliviikko Loviisassa 7.–13.11.2022

Peliviikko 7.–13.11.2022 on pelikasvatuksen valtakunnallinen teemaviikko, jota koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti. Loviisan kirjasto ja Loviisan kaupunginmuseo järjestävät erilasia tempauksia viikon aikana. Tervetuloa!

Ohjelma:

Kuvamysteeri

Maanantai 7.11. – lauantai 12.11. | Loviisan pääkirjasto

Oletko hyvä huomaamaan pieniä yksityiskohtia taikka ratkaisemaan mysteereitä? Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa ratkaisemaan Loviisan pääkirjaston kuvamysteeriä. Mysteeriin voi osallistua milloin tahansa kirjaston aukioloaikojen puitteissa. Kaikkien mysteerin ratkoneiden kesken arvotaan palkinto!

Keppihevosten nimikilpailu

Maanantai 7.11. – lauantai 12.11.  | Loviisan pääkirjasto

Loviisan pääkirjastoon on muuttanut kaksi lainattavaa keppihevosta. Hevoset ovat kuitenkin vielä nimeä vailla ja toivovat nyt nimiehdotuksia. Voit tulla tutustumaan kaksikkoon pääkirjastolle ja jättää nimiehdotuksesi joko pääkirjastossa sijaitsevaan laatikkoon tai lähettää ehdotuksesi sähköpostitse loviisankirjasto@loviisa.fi. Kaksi parasta nimiehdotusta palkitaan!

Lautapeli-ilta

Torstai 10.11. kello 17.00–18.30  | Loviisan pääkirjasto

Tule pelaamaan sekä vanhoja klassikoita että uusia lautapelejä yhdessä kirjaston henkilökunnan kanssa. Pelejä on sekä aikuisille, nuorille että perheen pienimmille.

Pala kerrallaan

Maanantai 7.11. – sunnuntai 13.11. | Liljendalin lähikirjasto

Liljendalin lähikirjastossa on esillä kirja-aiheinen tuhannen palan palapeli, jota voi tulla joko yksin tai yhdessä kokoamaan kirjaston aukioloaikojen puitteissa. Ehdimmekö yhdessä saamaan palapelin valmiiksi ennen peliviikon loppua?

Iveruksen arvoitus

Tiistai 8.11.– perjantai 11.11, sunnuntai 13.11. | Loviisan kaupungin museo

Tule perheen tai kaveriporukan kanssa museoon ratkaisemaan Iveruksen arvoituksia! Sopii 2–6 hengen porukoille, noin 12-vuotiaasta ylöspäin, jos on aikuisia mukana myös nuoremmille. Toteutuksen takana on helsinkiläinen Room Escape Running Rabbit -pakohuoneyritys. Museo on auki tiistaista perjantaisin sekä sunnuntaisin klo 12–16. Tiistaisin ilmainen sisäänpääsy. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Aikuiset 5 euroa, alennuslippu 3 euroa.