Joukkoliikenne

Loviisassa joukkoliikenne perustuu vakio- ja pikavuoroliikenteeseen sekä kaupungin sisäiseen paikallisliikenteeseen. Loviisassa liikennöi myös ensisijaisesti ikäihmiselle suunnattu palvelulinja.

Markkinamyyjät ja Loviisan kaupunki järjestävät markkinakuljetuksia Loviisan torille.

Loviisan paikallisliikennettä liikennöi Kymen Charterline. Paikallisliikenteen aikataulut ja reitit ovat samat kuin aiemmin liikennettä hoitaneen Savonlinjan.

Erityiset reitit ja hankkeet keväällä 2019

  • Loviisan kaupungin, naapurikuntien ja Ely-keskuksen yhteiset linja-autovuorot kulkevat arkipäivisin Lapinjärven ja Porvoon sekä Ahvenkosken ja Porvoon välillä ajanjaksolla 2.1.-2.6.2019. Katso täältä reitit ja aikataulut!
  • Kyläkyyti on pilottihanke, jonka tarkoitus on lisätä Liljendalin, Koskenkylän ja Vanhakylän alueella asuvien loviisalaisten mahdollisuuksia käyttää joukkoliikennettä. Lue lisää Kyläkyydistä!
  • Harrastebussi kulkee tammi-huhtikuussa 2019 Tesjoen, Pernajan kirkonkylän, Koskenkylän ja Loviisan keskustan välillä. Pilottiprojektin avulla helpotetaan erityisesti lasten, nuorten ja aikuisten harrastuksiin ja iltarientoihin kulkemista. Täältä lisätietoa Harrastebussista

Vesillä

Svartholman linnoitussaareen pääsee reittiliikennelaivalla kesä–elokuussa. Lähtöpaikka on Laivasillalla Loviisan keskustassa.