Joukkoliikenne

Loviisassa joukkoliikenne perustuu vakio- ja pikavuoroliikenteeseen sekä kaupungin sisäiseen paikallisliikenteeseen. Loviisassa liikennöi myös ensisijaisesti ikäihmiselle suunnattu palvelulinja.

Markkinamyyjät ja Loviisan kaupunki järjestävät markkinakuljetuksia Loviisan torille viittä reittiä.

Loviisan kesälinja 2018 aloittaa liikennöinnin keskiviikkona 27.6. ja jatkuu koulujen alkuun asti elokuun puolessavälissä. Linjaa liikennöi Ab J. Tidstrand Oy.

Kesälinja koostuu kahdesta reitistä:

Läntinen linja lähtee keskiviikkoaamuna kello 9.30 Kabbölestä Koskenkylän kaupan kautta Loviisan linja-autoasemalle. Pernajan kirkonkylän kautta linja ajaa tilauksesta. Tilaus tehdään puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä. Linja-autoasemalla bussi on hieman kello 10.30 jälkeen mahdollisesta Pernajan kirkonkylän koukkauksesta riippuen. Takaisin lähdetään samaa reittiä kello 12.30.

Itäinen linja ajaa tilauksesta Paavalinkylästä linja-autoasemalle perjantaisin kello 9.10. Ilman tilauksia lähtö on linja-autoasemalta 9.50. Bussi on perillä Ruotsinkylän Gulfilla 10.25 ja takaisin keskustaan ja mahdollisesti Paavalinkylään lähdetään 11.00. Paluu linja-autoasemalta Ruotsinkylään on kello 13.00.

Lisätietoa, tarkat aikataulut ja ohjeet tilauskyydin tilaamiseen

Vesillä

Svartholman linnoitussaareen pääsee reittiliikennelaivalla kesä–elokuussa. Lähtöpaikka on Laivasillalla Loviisan keskustassa.