Kirjastot

Tältä sivulta löydät Loviisan kaupungin kirjastot ja niiden aukioloajat.

Kirjastot ovat toistaiseksi auki normaalisti.

Pääkirjasto

Loviisan pääkirjasto on toistaiseksi avoinna vain neljänä päivänä viikossa. Syynä aukioloaikojen supistamiseen ovat pääkirjaston sisäilmaongelmat, joiden takia henkilökunta siirtyy osittain työskentelemään lähikirjastoissa ja muissa väistötiloissa. HUOM! 28.8. alkaen kirjasto on auki lauantaisin.

Avoinna talvella 28.8. alkaen:

ma, to 13-18

ti, la 10-15

(ke ja pe suljettu)

Liljendalin lähikirjasto

Liljendalin kirjasto on nyt myös omatoimikirjasto. Kirjasto palvelee sinua joka päivä!

Avoinna:
henkilökunta paikalla
ma, pe  12 – 15
ti  9 – 15
ke 16 – 19

omatoimikäyttö
ma – pe  7 – 21
la – su  9 – 19

 

Omatoimikirjastoa saavat käyttää kaikki, joilla on Loviisan kirjastokortti ja siihen kuuluva tunnusluku (ainoastaan numeroita). Asiakas pääsee omatoimikirjastoon syöttämällä ulko-oven olevaan lukijaan korttinsa ja tunnusluvun.

Kirjastossa voi lainata ja palauttaa automaateilla, noutaa varauksia, lukea kirjaston aineistoja ja käyttää tietokoneita.

Omatoimikirjaston asiakkaat rekisteröityvät järjestelmään ja kirjastotiloja valvotaan kameroilla. Jokaisen sisääntulijan tulee kirjautua sisään. Lapset voivat kuitenkin tulla vanhempiensa seurassa ilman kirjautumista.

 

Pernajan lähikirjasto

Kirjaston yhteydessä toimii myös asiamiesposti ja lähipalvelupiste.

Avoinna:
ma – to  12 – 18
pe  10 – 15

 

 

Tesjoen lähikirjasto

Kirjaston yhteydessä toimii myös asiamiesposti.

Avoinna:
ma, ke, to  14 – 19
ti  11 – 16
pe  11 – 15

 

 

Kirjastoauto

 

Kirjastoauto on taas liikenteessä 23.10 alkaen. Viikko on pariton, joten auton aikataulu seuraa parittoman viikon aikataulua. Tavataan kirjastoautossa!

Kirjastoauton aikataulu

Auto ajaa yhtä reittiä parittomina viikkoina ja toista parillisina viikkoina. Kirjastoauton saapumisajat ja -päivämäärät löytyvät myös pysäkeiltä ja alla olevasta kartasta.

Alla olevaan karttaan on merkitty Loviisan kirjastot ja kirjastoauton pysäkit. Klikkaamalla linja-auton kuvaa saat tarkempaa tietoa pysäkin sijainnista ja kirjastoauton saapumisesta.

Näytä Loviisan kirjastoauto/Bokbussen i Lovisa suuremmalla kartalla