Harrastukset ja vapaa-aika

Tarjoamme läpi vuoden erilaisia tapahtumia ja toimintoja eri-ikäisille ja -kuntoisille kaupunkilaisille.

Osallistuminen tapahtumiin on kohtuuhintaista ja palvelut laadukkaita. Tarjonta on monipuolista, ”jokaiselle jotakin”-periaatteella.

Nuorisotiloissa järjestetään monipuolista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Tilat ovat turvallisia ja päihteettömiä ajanviettopaikkoja. Nuorisotilalla käyminen on maksutonta.

Järjestämme ohjattuja liikuntaryhmiä eri ikäisille ja kuntoisille asiakkaille, monipuolista ohjelmaa koululaisille lomien aikana, uimakouluja, retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin, urheilutapahtumia koululaisille sekä paljon muita liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja toimintaa.

Tervetuloa harrastamaan ja viettämään aikaa kanssamme!

 

Harrastemessut lauantaina 31.8.2019
Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää Harrastemessut lauantaina 31.8.2019 kello 11–15 Loviisan liikuntahallissa. Harrastemessut ovat osa Loviisan juhlaviikkojen ohjelmaa, ja kaupunki tarjoaa perinteiset Loviisan päivän kahvit messujen yhteydessä.
Tarkoituksena on näyttää, mitä kaikkea kivaa Loviisassa voi tehdä ja kuinka paljon erilaista toimintaa liikunnasta kulttuuriin täältä löytyy. Messuilla on yli 40 näytteilleasettajaa ja paljon ohjelmaa!
Lapsia viihdyttää Robin Rekku & Jekkuorkesteri klo 12.00!
Harrastemessut
Robin Rekku&Jekkuorkesteri
Aikataulu ja näytteilleasettajat
Tapahtuma on kaikille avoin, vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!