Lapset ja nuoret

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Kurkkaa alta toimintaamme ja tule mukaan! Lisätietoja vapaa-aikatoimi puh. 044 450 5053 / vapaa-aika@loviisa.fi.

JUNNUNUOKKARI

Tiistaisin klo 14-16.30. Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on suunnattu 5-6- luokkalaisille. Junnussa on mahdollisuus porukassa jutusteluun ja pelaamiseen, mutta myös oman rauhan ja halutessa läksyjen tekoon.


PUNTTIS

Maanantaisin klo 14.30 Liikuntahallissa.

 

HÖNTSÄ

Keskiviikkoisin klo 14.30-16 Liikuntahallissa. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille varattu salivuoro vapaamuotoiseen pelaamiseen. Mukana lankoja pitelemässä on nuorisotyöntekijä, pelit ja lajit vaithelevat osallistujien toiveiden mukaan.

 

GIRLS ONLY

Torstaisin klo 14-16.30 Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille tytöille suunnattua tyttöjen omaa toimintaa, jossa tytöt voivat keskittyä ”omiin, tyttöjen juttuihin”. Syksyllä tytöt pääsevät mukaan järjestämään paikallista Tyttöjen Päivä- ohjelmaa. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

 

BÄNDIKERHO

Tiistaisin klo 14-16.30 Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13. Nuorille suunnatua pienryhmätoimintaa. Kerhon tarkoutus on koulupäivän päätteeksi tarjota nuorille musiikillinen vaithoehto toimia ryhmässä. Tavoitteena on musiikillisin keinoin saavuttaa yhteisiä onnistumisen kokemuksia, eli ”soitimme biisin loppuun asti”- tuntemuksia.

 

DIGINUOKKU

Torstaisin klo 14.30-19, Liittymisohjeet: IG:stä Loviisan_nuoret.

Yläkoululaisille nuorille ja sitä vanhemmille suunnattu. Diginuokku on vaihtoehtoinen paikka viettää vapaa-aikaa missä tahansa, missä data virtaa! Palvelun alustana käytämme ilmaista Discord sovellusta. Voit siis liittyä mukaan joko puhelimella tai tietokoneella. Täällä tavoitat nuorisotyöntekijän sekä myös etsivä-nuorisotyöntekijän. Yhdessä mietitään mitä puuhaillaan tai pelaillaan.

 

SEIKKAILUKERHO

12-29 v nuorille. Kerho tarjoaa viikottain liikuntaa ja ulkouluelämyksiä seikkailullisella otteella Loviisan lähiseudun alueella. Kerhosta ja kerhopäivistä tietoa: IGstä: Loviisa_adventure-club.

 

NUORET ÄIDIT RYHMÄ

Tiistaisin klo 10.30-12, Forumin nuorisokeskuksessa, Brandensteininkatu 13. Alle 30 vuotiaille nuoreille äideille ja niiden lapsille/vauvoille suunnatuu toiminta missä tavataan muita nuoria äitejä. Rentoa hauskaa yhdessä oloa.

 

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.