Lapset ja nuoret

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Kurkkaa alta toimintaamme ja tule mukaan! 

Syysloma 2022

Syyslomalla luvassa muun muassa retki Linnanmäen valokarnevaaliin, pelailua Valkossa ja Liikuntahallissa sekä Tesjoella, Street Fun, satuviikon ohjelmaa ynnä muuta! Tutustu esitteeseen ja ilmoittaudu mukaan.
Syysloman 2022 esite: Syysloma 2022 (PDF)

Liikunnan ihmemaat

Liikunnan ihmemaa on noin kerran kuukaudessa järjestettävä tapahtuma jossa lapset ja perheet pääsevät matalalla kynnyksellä kokeilemaan liikuntavälineitä. Tapahtuma järjestetään sunnuntaisin kello 11–13 Loviisan liikuntahallissa (Brandensteininkatu 29). Liikuntahallissa on esillä paljon erilaisia liikuntavälineitä: renkaita, palloja, patjoja, mailoja, trampoliineja ym. joilla pääsee testaamaan ketteryyttä, tasapainotaitoja, tarkkuutta sekä kokemaan liikunnan riemua. Salissa voi myös kokeilla sulka-, jalka- ja koripalloa sekä sählyä. Lapsilla täytyy olla oma aikuinen mukana. Pieni sisäänpääsymaksu peritään ovella. Kahvilassa myytävänä makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kahvia ja mehua.
Syksyn 2022 Liikuntamaat
su 2.10. klo 11–13, järjestäjä LJK U8
su 23.10. klo 11–13 järjestäjä Harjurinteen koulu 6A ja 6B
su 20.11. klo 11–13
su 11.12. klo 11–13

Uimakerhot

Tule mukaan uimakerhoon – kerhoissa harjoitellaan uintiteknikkaa, pelastustaitoja sekä leikitään!
keskiviikkoisin klo 15, 3.–4.-luokkalaiset, 7.9. alkaen
perjantaisin klo 12.30, 2.–3.-luokkalaiset, 2.9. alkaen
Uidaan palvelutalo Esplanadissa (Kuningattarenkatu 7).
Ilmoittautumiset: vapaa-aika@loviisa.fi, 22.8 alkaen.
Lisätietoja: vapaa-aika@loviisa.fi tai 050 382 7554.
Ohjaajat: Fanny Stam-Ravi, Karolina Hovi

Uimakouluja

Uimakoulut aloittavat elokuun alussa Palvelutalo Esplanadissa (Kuningattarenkatu 7).
Kyselyt: Lovinfo, puh. 019 555 555 klo 9–11 ja 12–16.

Toimintaa nuorille

Unicorn café – Sateenkaarikerho

Maanataisin klo 14.30–16 Ohjaamossa. Sateenkaariteemoja pohtiville yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille suunnattu kahvila.

Punttikerho

Maanantaisin klo 14.30 nuorille varattu salivuoro liikuntahallissa. Nuorisotyöntekijä on paikalla.

Junnuforum

Tiistaisin klo 14.30–16 Valkon monitoimitalossa

Tiistaisin klo 14.30–16 Forumin nuorisotalossa

Junnu Forum on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille. Junnussa on mahdollisuus porukassa jutusteluun ja pelaamiseen, mutta myös oman rauhan ja halutessa läksyjen tekoon.

Adventureforum

Keskiviikkoisin klo 14.30 12–29-vuotiaille nuorille. Kerho tarjoaa viikottain liikuntaa ja ulkouluelämyksiä seikkailullisella otteella Loviisan lähiseudun alueella. Kerhosta  tietoa: Instagramissa Loviisa_adventure-club.

Girls Forum

Torstaisin klo 14.30–16 Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on 5.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille tytöille suunnattua tyttöjen omaa toimintaa, jossa tytöt voivat keskittyä ”omiin, tyttöjen juttuihin”. Syksyllä tytöt pääsevät mukaan järjestämään paikallista Tyttöjen Päivä- ohjelmaa. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

Treenikerho

Tiistai- ja torstaiaamuisin klo 7.30–8.15 Liikuntahallissa. Yläkoulun ja keskiasteen opiskelijoille. Ilmoittautumiset Harjurinteen koulun rehtoreille.

Valtterin kuntopiiri

Torstaisin klo 14.30–16 Skyttiksen Paviljonki, 8.-luokkalaiset ja vanhemmat nuoret. Punttisali sekä pallolajeja hyvällä boogiella!

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.

Myllyharju-Bingo – kulttuurimaisema kaikilla aisteilla!Näkymä Loviisan harjulta

Lähde perheen kanssa tutkimusmatkalle Loviisan kauniille Myllyharjulle! Myllyharjun reitti kulkee kirkon eteläpuolelta Plagenin uimarannalle asti ja se on kokonaisuudessaan 1,7 km pitkä.

Harjuun voi tutustua omatoimisesti milloin tahansa. Uudet opastekyltit kertovat harjun historiasta ja Loviisan kaupungin museon hauskat bingolaput antavat kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille ideoita harjun luonnon ja historian tutkiskeluun.

Voit ladata Myllyharjubingon pdf-muodossa tästä linkistä

Voit ladata Myllyharjun kävelyreitin karttaopasteen pdf-muodossa tästä linkistä

Järjestäjä: Loviisan kaupungin museo