Lapset ja nuoret

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Kurkkaa alta toimintaamme ja tule mukaan! 

Kesä 2022

Kesäloma lähestyy! Alla linkki josta pääset katsomaan Kesäesitteen 2022. Sieltä löytyy mm. Loviisan kulttuuri ja vapaa-aikapalveluiden leirit ja muuta mukavaa kesätoimintaa. Ilmoittautumis- ja lisätiedot esitteessä.
Kesäloman esite: Kesäesite2022

Myllyharju-Bingo – kulttuurimaisema kaikilla aisteilla!Näkymä Loviisan harjulta

Lähde perheen kanssa tutkimusmatkalle Loviisan kauniille Myllyharjulle! Myllyharjun reitti kulkee kirkon eteläpuolelta Plagenin uimarannalle asti ja se on kokonaisuudessaan 1,7 km pitkä.

Harjuun voi tutustua omatoimisesti milloin tahansa. Uudet opastekyltit kertovat harjun historiasta ja Loviisan kaupungin museon hauskat bingolaput antavat kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille ideoita harjun luonnon ja historian tutkiskeluun.

Voit ladata Myllyharjubingon pdf-muodossa tästä linkistä

Voit ladata Myllyharjun kävelyreitin karttaopasteen pdf-muodossa tästä linkistä

Järjestäjä: Loviisan kaupungin museo

________________________________________________

 

Junnuforum

Tiistaisin klo 14.30–16. Valkon monitoimitalossa

Tiistaisin klo 14.30–16. Forumin nuorisotalossa

Keskiviikkoisin klo 14.30–16. Koskenkylän Agricolahallissa

Junnu Forum on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille. Junnussa on mahdollisuus porukassa jutusteluun ja pelaamiseen, mutta myös oman rauhan ja halutessa läksyjen tekoon.

Höntsä

Keskiviikkoisin klo 14.30–16 Liikuntahallissa. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille varattu salivuoro vapaamuotoiseen pelaamiseen. Mukana lankoja pitelemässä on nuorisotyöntekijä, pelit ja lajit vaithelevat osallistujien toiveiden mukaan.

Girls Forum

Torstaisin klo 14.30–16. Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille tytöille suunnattua tyttöjen omaa toimintaa, jossa tytöt voivat keskittyä ”omiin, tyttöjen juttuihin”. Syksyllä tytöt pääsevät mukaan järjestämään paikallista Tyttöjen Päivä- ohjelmaa. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

Digiforum

Torstaisin klo 14.30–16. Liittymisohjeet: Instagramissa Loviisan_nuoret.

Yläkoululaisille nuorille ja sitä vanhemmille suunnattu. Diginuokku on vaihtoehtoinen paikka viettää vapaa-aikaa missä tahansa, missä data virtaa! Palvelun alustana käytämme ilmaista Discord sovellusta. Voit siis liittyä mukaan joko puhelimella tai tietokoneella. Täällä tavoitat nuorisotyöntekijän sekä myös etsivä-nuorisotyöntekijän. Yhdessä mietitään mitä puuhaillaan tai pelaillaan.

Adventureforum

Keskiviikkoisin klo 14.30 12–29-vuotiaille nuorille. Kerho tarjoaa viikottain liikuntaa ja ulkouluelämyksiä seikkailullisella otteella Loviisan lähiseudun alueella. Kerhosta  tietoa: Instagramissa Loviisa_adventure-club.

Punttis

Maanantaisin klo 14.30 nuorille varattu salivuoro liikuntahallissa. Nuorisotyöntekijä on paikalla.

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.