Lapset ja nuoret

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Kurkkaa alta toimintaamme ja tule mukaan! Lisätietoja vapaa-aikatoimi puh. 044 450 5053 / vapaa-aika@loviisa.fi.

Loviisan juoksu keskiviikkona 25.8.2021

Keskiviikkona 25.8. klo 18.30 Loviisan kuntojuoksutapahtuma – oma tahti on paras vauhti! 9 km:n reitti kulkee kauniissa maisemissa Loviisanlahden rantaa pitkin, luonnonkauniilla Myllyharjulla sekä puistoissa. Lähtö ja maali sijaitsevat Kurkipuistossa. Sarjat: alle17-v., Miehet, Naiset, Miehet 50+, Naiset 50+. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja. Hinta 5 euroa.

Ilmoittautumiset: vapaa-aika@loviisa.fi tai puh. 050 3827 554.

Harrastemessut lauantaina 21.8.2021

Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää Harrastemessut lauantaina 21.8.2021 klo 11-15.00. Messut levittäytyvät laajemmalle alueelle: Loviisan liikuntahalliin, pihapiiriin ja lähistölle, aina vierasvenesataman Österstjernanille asti (koronatilanteen mukaan). Messuille on ilmoittautunut n. 50 eri toimijaa, tule katsomaan mitä kaikkea upeaa Loviisassa voi harrastaa!

Kesätoiminta 2021

Loviisalaisille lapsille ja nuorille järjestetään tänäkin kesänä monipuolisia ja hauskoja leirejä. Lisätietoja päivitetään ja ilmoittautuminen aukeaa 10.5. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Perinteinen esite linkin takana: Kesäesite 2021.

Myllyharju-Bingo – kulttuurimaisema kaikilla aisteilla!Näkymä Loviisan harjulta

Lähde perheen kanssa tutkimusmatkalle Loviisan kauniille Myllyharjulle! Myllyharjun reitti kulkee kirkon eteläpuolelta Plagenin uimarannalle asti ja se on kokonaisuudessaan 1,7 km pitkä.

Harjuun voi tutustua omatoimisesti milloin tahansa. Uudet opastekyltit kertovat harjun historiasta ja Loviisan kaupungin museon hauskat bingolaput antavat kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille ideoita harjun luonnon ja historian tutkiskeluun.

Voit ladata Myllyharjubingon pdf-muodossa tästä linkistä

Voit ladata Myllyharjun kävelyreitin karttaopasteen pdf-muodossa tästä linkistä

Järjestäjä: Loviisan kaupungin museo

 

Lepakon vuosi | Kuvitusnäyttely 3.10.-13.11.2020 Loviisan pääkirjastossa, Kuningattarenkatu 3,  avoinna pääkirjaston aukioloaikoina, ma-ti klo 11–19, ke klo 11–16, to klo 11–19, pe klo 10–16, la klo 10–14.00. Vapaa pääsy.

Alice Kairan näyttely avoinna 10.10.-15.11.2020, Sibeliustalo, Sibeliuksenkatu 10
la-su klo 11–15
Hinta: 5 €, lapset alle 12 v. vapaa pääsy

________________________________________________________________________________________

 

JUNNUFORUM

Tiistaisin klo 14-16.30. Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on suunnattu 5-6- luokkalaisille. Junnussa on mahdollisuus porukassa jutusteluun ja pelaamiseen, mutta myös oman rauhan ja halutessa läksyjen tekoon.


GYM FORUM – poikkeustilanteen vuoksi peruttu

Maanantaisin klo 14.30 Liikuntahallissa.

 

SPORT FORUM – poikkeustilanteen vuoksi peruttu

Keskiviikkoisin klo 14.30-16 Liikuntahallissa. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille varattu salivuoro vapaamuotoiseen pelaamiseen. Mukana lankoja pitelemässä on nuorisotyöntekijä, pelit ja lajit vaithelevat osallistujien toiveiden mukaan.

 

GIRL FORUM

Torstaisin klo 14-16.30 Forumin nuorisotalossa, Brandensteininkatu 13, on 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille tytöille suunnattua tyttöjen omaa toimintaa, jossa tytöt voivat keskittyä ”omiin, tyttöjen juttuihin”. Syksyllä tytöt pääsevät mukaan järjestämään paikallista Tyttöjen Päivä- ohjelmaa. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

 

DIGIFORUM

Torstaisin klo 14.30-19, Liittymisohjeet: IG:stä Loviisan_nuoret.

Yläkoululaisille nuorille ja sitä vanhemmille suunnattu. Diginuokku on vaihtoehtoinen paikka viettää vapaa-aikaa missä tahansa, missä data virtaa! Palvelun alustana käytämme ilmaista Discord sovellusta. Voit siis liittyä mukaan joko puhelimella tai tietokoneella. Täällä tavoitat nuorisotyöntekijän sekä myös etsivä-nuorisotyöntekijän. Yhdessä mietitään mitä puuhaillaan tai pelaillaan.

 

ADVENTUREFORUM

12-29 v nuorille. Kerho tarjoaa viikottain liikuntaa ja ulkouluelämyksiä seikkailullisella otteella Loviisan lähiseudun alueella. Kerhosta ja kerhopäivistä tietoa: IGstä: Loviisa_adventure-club.

 

NUORET ÄIDIT RYHMÄ

Tiistaisin klo 10.30-12, Forumin nuorisokeskuksessa, Brandensteininkatu 13. Alle 30 vuotiaille nuoreille äideille ja niiden lapsille/vauvoille suunnatuu toiminta missä tavataan muita nuoria äitejä. Rentoa hauskaa yhdessä oloa.

 

Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.