Kyselyt

Tältä sivulta löydät linkit ajankohtaisiin kyselyihin sekä kyselyiden tuloksia. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä!

Avoinna olevat kyselyt

Hyvinvointikysely 2023

Loviisan kaupunki ja Lapinjärven kunta selvittävät kyselyllä asukkaidensa hyvinvointia. Kyselyyn voi vastata verkossa tai paperilomakkeella. Kysely on avoinna 19.2.2023 asti.

Kyselyyn voi vastata tässä.
Lue lisää tässä.

 

Sulkeutuneet kyselyt ja tulokset

Taideohjelman asukaskysely

Loviisaan on tekeillä taideohjelma ja asukkaita pyydetään nyt antamaan näkemyksiä ja toiveita julkisesta taiteesta kyselyn kautta. Kysely on sulkeutunut. Kiitos vastaajille! Lue vastauksien esittely täältä.

Pyöräilijä ylittää katua cyklisten korsar gatan

Turvattomia paikkoja Loviisan keskustassa? – Vastaa kyselyyn

Ennen turvallisuuskävelyä Loviisan keskustan alueella 15.11. kartoitetaan alueen turvattomia paikkoja kyselyn avulla. Kysely on sulkeutunut. Kiitos vastaajille!

Hyvinvointialueen digitaaliset palvelut

Vaikuta Itä-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten palveluiden tulevaisuuteen vastaamalla lyhyeen kyselyyn anonyymisti. Haluamme kuulla kokemuksistasi ja mielipiteistäsi niihin liittyen.
Kyselyn tuloksia käytetään hyvinvointialueen digitaalisten palveluiden suunnittelussa.
Kysely on sulkeutunut.

Kysely asukkaille Loviisan matkailutoiminnasta

Visit Finlandin kyselyssä selvitetään paikallisten käsityksiä ja mielipiteitä omalla asuinpaikkakunnalla tapahtuvasta matkailutoiminnasta. Visit Finland arpoo 3 hotellilahjakorttia vastanneiden kesken. Kysely on sulkeutunut.

 

Kommentoi Loviisan kaupunkistrategian luonnosta

Kysely sulkeutui keväällä 2022. Uusi kaupunkistrategia löytyy osoitteesta https://www.loviisa.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/hallinto/strategia-ohjelmat-ja-saannot/.

Yrittäjä! Tarvitsemme nyt mielipiteesi!

Loviisan kaupunki kannustaa kaikkia Loviisan yrittäjiä esittämään mielipiteitään Suomen Yrittäjien tekemän Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn kautta. Kysely sulkeutui 31.3.2022. Tuloksia ei ole vielä julkaistu.

 

Seutukaupunkien vetovoimatutkimus

Onko kotikaupunkisi vetovoimainen? Entä onko se imagoltaan vireä, turvallinen tai omaleimainen?
Seutukaupungit toteuttavat tammi-helmikuussa yhdessä asukkailleen vetovoimatutkimuksen, jonka avulla selvitetään seutukaupunkeihin liittyviä mielikuvia. Oheisen linkin kautta voit arvioida oman kotikaupunkisi vetovoimaisuutta ja imagoa sekä myös naapuriseutukaupunkeja. Lomakkeen täyttämiseen kuluu noin viisi minuuttia. Vetovoimatutkimus päättyi 28.2.2022. Tulokset.

Kysely hyvinvoinnista Loviisan ja Lapinjärven asukkaille

Kyselyssä tiedustellaan muun muassa asukkaiden tyytyväisyyttä elämäntilanteeseensa ja asuinympäristöönsä sekä korona-ajan vaikutuksia hyvinvointiin. Osana kyselyä selvitetään myös asukkaiden näkemyksiä siitä, miten asuinkunta on onnistunut lapsille ja nuorille tärkeissä asioissa ja mitkä asiat kaipaavat kehittämistä. Kysely sulkeutui 20.2.2022. Katso kyselyn tulokset täältä.

Espanjansiruetanakysely

Loviisan kaupungin puisto-osasto kartoittaa espanjansiruetanoiden esiintymistä Loviisan alueella. Kyselyssä kuntalaiset voivat kertoa havaintonsa siitä, missä ja miten paljon espanjansiruetanoita on esiintynyt. Kysely sulkeutui 30.9.2021.

Päätelmät