Kyselyt

Tältä sivulta löydät linkit ajankohtaisiin kyselyihin sekä kyselyiden tuloksia. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä!

Avoinna olevat kyselyt

Ei avoimia kyselyjä tällä hetkellä.

Sulkeutuneet kyselyt ja tulokset

Kommentoi Loviisan kaupunkistrategian luonnosta

Strategialuonnos löytyy osoitteesta https://www.loviisa.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/hallinto/strategia-ohjelmat-ja-saannot/. Sieltä löydät myös voimassa olevan kaupunkistrategian.
Tuloksia ei ole vielä julkaistu.

Yrittäjä! Tarvitsemme nyt mielipiteesi!

Loviisan kaupunki kannustaa kaikkia Loviisan yrittäjiä esittämään mielipiteitään Suomen Yrittäjien tekemän Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn kautta. Kysely sulkeutui 31.3.2022. Tuloksia ei ole vielä julkaistu.

 

Seutukaupunkien vetovoimatutkimus

Onko kotikaupunkisi vetovoimainen? Entä onko se imagoltaan vireä, turvallinen tai omaleimainen?
Seutukaupungit toteuttavat tammi-helmikuussa yhdessä asukkailleen vetovoimatutkimuksen, jonka avulla selvitetään seutukaupunkeihin liittyviä mielikuvia. Oheisen linkin kautta voit arvioida oman kotikaupunkisi vetovoimaisuutta ja imagoa sekä myös naapuriseutukaupunkeja. Lomakkeen täyttämiseen kuluu noin viisi minuuttia. Vetovoimatutkimus päättyi 28.2.2022. Tulokset.

Kysely hyvinvoinnista Loviisan ja Lapinjärven asukkaille

Kyselyssä tiedustellaan muun muassa asukkaiden tyytyväisyyttä elämäntilanteeseensa ja asuinympäristöönsä sekä korona-ajan vaikutuksia hyvinvointiin. Osana kyselyä selvitetään myös asukkaiden näkemyksiä siitä, miten asuinkunta on onnistunut lapsille ja nuorille tärkeissä asioissa ja mitkä asiat kaipaavat kehittämistä. Kysely sulkeutui 20.2.2022. Tuloksia ei ole vielä julkaistu.

Espanjansiruetanakysely

Loviisan kaupungin puisto-osasto kartoittaa espanjansiruetanoiden esiintymistä Loviisan alueella. Kyselyssä kuntalaiset voivat kertoa havaintonsa siitä, missä ja miten paljon espanjansiruetanoita on esiintynyt. Kysely sulkeutui 30.9.2021.

Päätelmät