Yrityspalvelut

Kehittämisyhtiö Cursor Oy toivottaa loviisalaiset ja Loviisasta kiinnostuneet yrittäjät lämpimästi tervetulleeksi asiakkaiksi uuden palvelusopimuksen myötä 1.1.2021. Palvelemme palvelupisteessä Loviisassa sekä videoneuvottelujen ja puhelimen välityksellä. Perustamisneuvonnasta saat kannattavan alun yritystoiminnallesi ja kokeneempia yrittäjiä autamme liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussa.

Yrityspalvelut on suunnattu Loviisaan sijoittumista suunnitteleville ja täällä jo toimiville yrityksille. Tavoitteena on vastata yritysten yhteydenottoihin entistä paremmin ja nopeammin.

Loviisa tarjoaa yrittäjälle oivallisen toimintaympäristön: joustavat ja nopeat liikenneyhteydet, vahvat klusterit, vilkkaan paikallisen elinkeinoelämän ja edulliset tontit. Loviisassa hyödyt samalla sekä pienen kaupungin joustavuudesta että läheisen metropolialueen tarjoamista mahdollisuuksista.

  • Hyvät liikenneyhteydet takaavat sujuvan liikenteen joka suuntaan – niin maalla, merellä kuin raiteilla.
  • Dynaaminen satama on lähellä tuotantoa ja pääkaupunkiseudun kulutusaluetta. Se on ketterä, osaava ja asiakaslähtöinen.
  • Vahva yritysverkosto tarjoaa synergiaetuja mm. rakennus, metalli-, merenkulku- ja luovien alojen pk-yrityksille.
  • Loviisassa on korkealuokkainen vedenlaatu sekä toimivat data-, tie- ja sähköverkot. Uusiutuva energia on paikallisesti tuotettu.