Yrityspalvelut

Kehittämisyhtiö Cursor Oy toivottaa loviisalaiset ja Loviisasta kiinnostuneet yrittäjät lämpimästi tervetulleeksi asiakkaiksi. Palvelemme palvelupisteessä Loviisassa sekä videoneuvottelujen ja puhelimen välityksellä. Perustamisneuvonnasta saat kannattavan alun yritystoiminnallesi ja kokeneempia yrittäjiä autamme liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussa.

Yrityspalvelut on suunnattu Loviisaan sijoittumista suunnitteleville ja täällä jo toimiville yrityksille. Tavoitteena on vastata yritysten yhteydenottoihin entistä paremmin ja nopeammin.

Loviisa tarjoaa yrittäjälle oivallisen toimintaympäristön: joustavat ja nopeat liikenneyhteydet, vahvat klusterit, vilkkaan paikallisen elinkeinoelämän ja edulliset tontit. Loviisassa hyödyt samalla sekä pienen kaupungin joustavuudesta että läheisen metropolialueen tarjoamista mahdollisuuksista.

  • Hyvät liikenneyhteydet takaavat sujuvan liikenteen joka suuntaan – niin maalla, merellä kuin raiteilla.
  • Dynaaminen satama on lähellä tuotantoa ja pääkaupunkiseudun kulutusaluetta. Se on ketterä, osaava ja asiakaslähtöinen.
  • Vahva yritysverkosto tarjoaa synergiaetuja mm. rakennus, metalli-, merenkulku- ja luovien alojen pk-yrityksille.
  • Loviisassa on korkealuokkainen vedenlaatu sekä toimivat data-, tie- ja sähköverkot. Uusiutuva energia on paikallisesti tuotettu.

Cursorin yritysneuvontapalvelusta löydät asiantuntevaa apua ja tukea yritystoiminnan perustamiseen sekä kehittämiseen. Yritysasiantuntijamme tukevat sinua liikeidean ja rahoituksen suunnittelussa, liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, yritystoiminnan käynnistämisessä sekä yrityksen kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa sekä innovaatioiden kaupallistamisessa. Cursorin neuvontapalvelut ovat maksuttomia kaikille seudun yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville.

 

Yrityksen perustajalle: 
Aloittavalla yrittäjällä on ratkaistavanaan monia kysymyksiä liikeidean toimivuudesta, taloudesta, hinnoittelusta, verotuksesta ja lainsäädännöstä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yritysneuvojamme Cursorissa auttavat aloittavia yrittäjiä. Neuvontapalvelumme on maksuton.
https://www.cursor.fi/palvelut/perusta-yritys/

Toimivalle yritykselle: 
Pohditko yritystoiminnan laajentamista, kasvua tai uutta suuntaa? Meiltä löytyy apua! Voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, niin autamme eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua, kun kaipaat tukea liiketoiminnan kehittämisessä, kasvattamisessa, investoinneissa ja tarvittaessa yritystoiminnan lopettamisessa. Neuvontapalvelumme on maksuton.
https://www.cursor.fi/palvelut/yritysneuvonta/

Sijoittuvalle yritykselle: 
Otathan meihin yhteyttä niin kerromme, kuinka asiat hoituvat. Tarvittaessa teemme selvitystyön puolestasi. Neuvontapalvelumme on maksuton.
https://www.cursor.fi/cursor-oy/mita-me-teemme/seudun-myyntipalvelut/

Toimitila- ja tonttipalvelu 
Rekisteristä löydät tietoa Kotkan–Haminan seudun ja Loviisan vapaista toimitiloista ja yritystonteista. Palvelu on maksuton vapaata toimitilaa tai tonttia tarjoaville sekä etsiville. Hakemistoa ylläpitää Cursor Oy.
https://cursor.toimitilapalvelut.fi/fi/

Yritys- ja palveluhakemisto 
Hakemistosta löydät Kotkan, Haminan, Loviisan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän alueen yritykset ja palvelut. Hakemistoa ylläpitää Cursor Oy.  Palvelu on maksuton.
https://cursor.yrityshakemistot.fi/ 

Loviisan kaupungin palveluhakemisto:
https://cursor.yrityshakemistot.fi/?asiakkaankotikunta=loviisa

Yrityspalvelun tilaisuudet ja tapahtumat:
https://cursor.tapahtumakalenterit.fi

Matkailupalvelut Kotka, Hamina ja Loviisa:
https://www.visitkotkahamina.fi/