Kouluun ilmoittautuminen

Näin ilmoitat lapsesi esiopetukseen tai kouluun:

Uusi oppilas

Oppilaan vaihtaessa koulua ota yhteys suoraan kouluun tai sivistyskeskukseen. Lähikoulu määräytyy oppilaan väestörekisteriin merkityn kotiosoitteen mukaan.

Koulut-sivulle

 

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen tapahtuu 30.1.–5.2.2023. Huoltajille lähetetään ohjeet ilmoittautumisesta kirjeitse viikkoa ennen ilmoittautumisajankohtaa. Syksyllä 2023 alkavaan esiopetukseen ilmoittautuvat vuonna 2017 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilman kautta. Ota yhteyttä sivistys- ja hyvinvointikeskukseen, jos sinulla ei ole Wilma-tunnusta, catarina.kaalikoski@edu.loviisa.fi, puhelinnumero on 044 565 1189.

Mikäli lapsenne tarvitsee esiopetuksen lisäksi kunnallista päivähoitoa, voitte hakea sitä sähköisesti tämän sivun kautta.

Päiväkotien sivuille
Päivähoitoon hakeminen

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen

Kouluun ilmoittautuminen on 30.1.–5.2.2023. Huoltajille lähetetään ohjeet ilmoittautumisesta kirjeitse viikkoa ennen ilmoittautumisajankohtaa. Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2016 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilman kautta. Ota yhteyttä sivistys- ja hyvinvointikeskukseen, jos sinulla ei ole Wilma-tunnusta, catarina.kaalikoski@edu.loviisa.fi, puhelinnumero on 044 565 1189.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensisijaisesti

  • ensimmäisen luokan oppilaille
  • pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille
  • erityisen tuen piiriin siirretyille 3.–6. -luokan oppilaat.

Toissijaisesti paikan saavat

  • toisen luokan oppilaat.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan sivuille