Kouluun ilmoittautuminen

Näin ilmoitat lapsesi esiopetukseen tai kouluun:

Uusi oppilas

Oppilaan vaihtaessa koulua ota yhteys suoraan kouluun tai sivistyskeskukseen. Lähikoulu määräytyy oppilaan väestörekisteriin merkityn kotiosoitteen mukaan.

Koulut-sivulle

 

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen on 24.1.–6.2.2022. Huoltajille lähetetään ohjeet ilmoittautumisesta kirjeitse viikolla 3. Syksyllä 2022 alkavaan esiopetukseen ilmoittautuvat vuonna 2016 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilman kautta. Ota yhteyttä asikaspalvelutoimistoon Lovinfoon, jos sinulla ei ole Wilma-tunnusta. Lovinfon puhelinnumero on 019 555 555 ja sähköpostiosoite lovinfo@loviisa.fi.

Mikäli lapsenne tarvitsee esiopetuksen lisäksi kunnallista päivähoitoa, voitte hakea sitä sähköisesti tämän sivun kautta.

Päiväkotien sivuille
Päivähoitoon hakeminen

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen

Kouluun ilmoittatutuminen on 24.1.–6.2.2022. Huoltajille lähetetään ohjeet ilmoittautumisesta kirjeitse viikolla 3. Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2015 syntyneet lapset. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilman kautta. Ota yhteyttä asikaspalvelutoimistoon Lovinfoon, jos sinulla ei ole Wilma-tunnusta. Lovinfon puhelinnumero on 019 555 555 ja sähköpostiosoite lovinfo@loviisa.fi.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensisijaisesti

  • ensimmäisen luokan oppilaille
  • pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille
  • erityisen tuen piiriin siirretyille 3.–6. -luokan oppilaat.

Toissijaisesti paikan saavat

  • toisen luokan oppilaat.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan sivuille