Liikunta ja ulkoilu

Loviisassa on hyvä liikkua!
Loviisan liikuntapalvelut järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä eri ikäisille ja kuntoisille asukkaille, monipuolista ohjelmaa koululaisille, uimakouluja, retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin, urheilutapahtumia sekä paljon muuta liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää toimintaa. Loviisassa toimivien seurojen, järjestöjen sekä kansalaisopistojen tarjoama lajivalikoima on laaja ja monipuolinen - tutustu lisää toimintaan ja löydä itsellesi oma tapasi liikkua!

Loviisan kaupungin toiminta supistuu merkittävästi valtioneuvoston linjausten mukaisesti
Valtioneuvoston suositusten mukaisesti Loviisan kaupungin museo, kirjastot, kirjastoauto ja kaupungin kulttuuri- ja harrastustilat, urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset suljetaan 13.4. saakka. Julkiset kokoontumiset rajoitetaan 10 henkilöön.

Kansalaisopiston tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020. Kaupungin toimesta järjestettyjen, senioreille suunnattujen liikuntaryhmien toiminta ja henkilökunnan Tyky-toiminta keskeytetään ainakin 13.4. saakka. Urheiluseurat, yhdistykset ja muut toimijat vastaavat ja tiedottavat omasta toiminnastaan.

Liikkumisen tarpeessa?

Näinä poikkeusaikoina kun liikuntatilat ym. ovat suljettuina niin muistathan Loviisan upeat ulkoilumahdollisuudet! Harjun kuntoportaat, frisbeegolfradat, ulkoilureitit, lähiliikuntapaikat, luontopolut, liikuntapuistot ym. ovat kuntalaisten käytettävissä.

Tässä Liikuntabingo sekä Lapsille/nuorille oma liikuntabingo. Bingossa on esimerkkejä hauskoista aktiviteeteista joita voi tehdä yhdessä ja erikseen! Lasten ja nuorten liikuntabingo kannustaa mm. pyöräilemään, kiipeilemään ja tekemään kuperkeikkoja. Aikuisille suunnatussa bingossa on mukana metsälenkki, kuntopiiri, rappus/mäkitreeni ym. mukavaa tekemistä.