Pääkirjasto muuttaa uusiin tiloihin

Loviisan pääkirjasto on auki viimeistä kertaa vanhassa osoitteessa Kuningattarenkatu 24 lauantaina 26.5. Uudet tilat valmistuvat tällä viikolla ja muutamme loppuviikosta. Ensi viikolla tiloja järjestellään ja ilmoitamme mahdollisimman pian, milloin olemme valmiita avaamaan kirjaston ovet osoitteessa Kuningattarenkatu 3.

Kaatuneiden muistopäivä 20.5.2018

Kaatuneiden muistopäivä on yleinen liputuspäivä, jota vietetään vuosittain toukokuun kolmantena sunnuntaina kaikissa Suomen sodissa ja rauhanturvatehtävissä menehtyneiden kunniaksi.
Perinteisesti lasketaan seppeleet Loviisanseudun seurakuntien sankarihaudoille.

Kulttuuriperintöpalkinnon saajien joukossa Kymenlaakson ja Loviisan kunnat

Euroopan Unioni ja Europa Nostra jakoivat kulttuuriperintöpalkinnon suomalaisille kulttuurikasvatussuunnitelmille ja Kulttuurivolttihankkeelle. Palkitut Haminan, Kotkan, Loviisan, Pyhtään ja Virolahti-Miehikkälän Kulttuuripolut sekä Kouvolan Pikku Lennokki ja Lennokki ovat kulttuurikasvatussuunnitelmia, joissa kuvataan, miten kulttuuri-, taide- ja kulttuuriperintökasvatusta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä moniammatillisesti osana perusopetusta ja varhaiskasvatusta.

Kesälomaohjelmaa 2018!

Vielä on muutamissa ohjelmissa tilaa! Järjestäjänä toimii Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, jos muuta ei ole mainittu. Kaupungin järjestämä toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti loviisalaisille. Mikäli tilaa löytyy, voivat myös ulkopaikkakuntalaiset osallistua. Loviisalaiset ovat vakuutettuja kaikissa kaupungin järjestämissä tapahtumissa. Varmista paikkasi kaupungin leireille, kursseille sekä SuperPark-retkelle ilmoittautumalla Lovinfoon, puh. 019 555 555 (ilmoittautumisaika 25.4.-15.5.2018). Ilmoittaudu pian mukaan pitämään hauskaa!! Back to North -seikkailun ilmoittautumisaika on 8.6. mennessä.