Picnic on the Beach tarjoaa musiikkia, työpajoja ja iloista rantaelämää 26.6.2024

Suosittu Picnic on the Beach -tapahtuma järjestetään Loviisan uimaranta Plagenilla keskiviikkona 26.6.2024 kello 16–22. Tapahtuman järjestää Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi.

Heti tapahtuman alkaessa kello 16 voit kokeilla erilaisia rantalajeja maksutta kello 20 saakka. Luvassa on melontaa, beachvolleytä ja sup-lautailua. Lapsille on tarjolla kasvomaalausta kello 16–18, ja hattarakone käy samaan aikaan kuumana Loviisan nuorisovaltuuston käsissä.

Tapahtumassa on kaikille avoimia ja ilmaisia työpajoja:

  • kello 17–19 Tiedekerho tuo lapsille toiminnallisen tiedepajan, Aarre-Labran, jossa lapset voivat tehdä innostavia tutkimuksia oikeilla tutkijavälineillä.
  • kello 17.45 Picnic-tanssi lapsille. Susanna Karvinen ohjaa tanssillista liikkumista ja leikkiä perheen pienimmille. Hyvät rytmit ja musiikit sekä ripaus Susannan iloa ja huumoria!
  • kello 17.30–18.15 Jooga. Tule kokeilemaan joogaa sellaisena kuin olet! Kokeilu on maksuton ja kestää noin 20 minuuttia.
  • kello 18.30 Picnic-tanssi. Nuorille ja aikuisille suunnattu street-henkinen, koreografiaan tähtäävä tanssitunti. Susanna Karvinen ohjaa ilolla, luvassa on paljon naurua ja huumoria sekä hyvää musaa!

Picnic on the Beachin musiikista vastaavat Averagekidluke, Elo, DJ Elementz ja DJ Niko K. Averagekidluke on suomalais-amerikkalainen artisti, joka yhdistelee sujuvasti hip hopia pop-melodioihin ja eri genreihin. Esiintymisajat ovat kello 16 DJ Niko K, kello 16.45 DJ Elementz, kello 19 Elo ja kello 20.30 Averagekidluke. DJ Niko K soittaa myös artistien välillä, joten musiikki soi lähes koko tapahtuman ajan.

Koska kyseessä on picnic, eväillä on erityisen tärkeä rooli fiiliksen luomisessa. Omien eväiden ja Plagenin kioskin herkkujen lisäksi paikalla ovat tuotteineen ainakin Sakura ja Varma Nakki, lisäksi myynnissä on metrilakua.

Tapahtuman aikana osallistujat voivat pelata mölkkyä ja shakkia, chillata ja tavata iloisia ihmisiä.

Tervetuloa mukaan viihtymään!