Rosk’n Roll tiedottaa: Jäteasemat eivät siirry kesäaukioloaikoihin 

Koronaepidemian vuoksi Rosk’n Rollin jäteasemat eivät siirry 1.4.2020 kesäaukioloaikoihin. Jäteasemilla asiointia tulisi tässä tilanteessa muutenkin rajoittaa vain välttämättömiin käynteihin.

Normaalisti osalla Rosk’n Rollin jäteasemista on kesäkaudella talvikautta laajemmat aukioloajat. Mikäli tilanne muuttuu ja kesäaukioloajat voidaan myöhemmin ottaa käyttöön, tiedotetaan siitä erikseen.

Jäteasemien aukioloajat saattavat vielä muuttua epidemian aikana. Aukioloajat kannattaakin tarkistaa Rosk’n Rollin nettisivuilta www.rosknroll.fi aina juuri ennen lähtöä asemalle. Sieltä löytyvät myös muut ajantasaiset tiedot jätehuollon palveluista sekä ohjeista jätehuoltoon kotona.

Vain välttämätön asiointi

Koronaepidemian aikana jäteasemalla tulisi asioida vain välttämättömissä tilanteissa. Esimerkiksi kevään puutarhajätteet (oksat, haravointijäte) sekä varastojen ja asuntojen kevätsiivouksessa syntyvät jätteet voi turvallisesti säilyttää kotona odottamassa poikkeusolojen ylitse.

Ohjeet jäteasema-asiointiin epidemia-aikana:

  • Asioi jäteasemalla vain, jos se on välttämätöntä. Erityistä harkintaa toivomme, jos olet yli 70-vuotias tai kuulut muuhun riskiryhmään.
  • Älä asioi sairaana.
  • Jäteasemalla:
    • Asioi ripeästi ja vältä lähikontakteja.
    • Maksa mielellään pankki- tai luottokortin lähimaksulla. Käteismaksusta jäteasemilla on luovuttu jo aiemmin kokonaan.