Rosk’n Roll tiedottaa: Pääsiäinen vaikuttaa jätteentyhjennyksiin ja jäteasemien aukioloihin

Pääsiäinen saattaa muuttaa jäteastian tyhjennyspäivää, ja arkipyhät vaikuttavat myös jäteasemien aukioloihin. 

Pääsiäisen vietto vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin. Viikolla 15 jäteastiat voidaan tyhjentää päivää normaalia aikaisemmin, ja pääsiäisen jälkeisellä viikolla (viikko 16) tavallisena tai heti sitä seuraavana keräyspäivänä. 

Tulevaisuuden pyhiä ja arkipyhiä ajatellen Rosk’n Rollilta voi tilata tekstiviestin poikkeavista tyhjennyksistä. Ilmoittamalla matkapuhelinnumeron yhtiön asiakaspalveluun tai Rosk’n Rollin sähköiseen asiointipalveluun saa poikkeustilanteen sattuessa tekstiviestinä tarkemman tiedon jäteastian tyhjennysajankohdasta.  

Pääsiäinen vaikuttaa myös jäteasemien aukioloihin. Kiirastorstaina 14.4.2022 ja lauantaina 16.4. jäteasemat palvelevat asiakkaita normaalien aukioloaikojen puitteissa. Sen sijaan kaikki Rosk’n Rollin jäteasemat ovat suljettuna pitkäperjantaina 15.4. sekä 2. pääsiäispäivänä 18.4. Katso oman asemasi aukioloajat Rosk’n Rollin verkkosivustolta. 

”Virvon, varvon, tuoreeks terveeks 

Pitkän pääsiäispyhän aikana saattaa syntyä erityyppistä jätettä kuin arkena. Suunnittelemalla pääsiäismenun huolella, syöjien määrän mukaan, välttää ruokahävikkiä. Pääsiäismunat taas on helppo lajitella: alumiininen kääre kuuluu metallinkeräykseen ja muovinen yllätysrasia lajitellaan muovipakkauskeräykseen. Suklaa menee suuhun.  

Jos ovesi taakse ilmestyy pieniä virpojia, ja saat höyhenisen pajunoksan palkaksi, muista pääsiäisen jälkeen ottaa höyhenet ja muut koristeet talteen ensi vuotta varten tai laittaa huonokuntoiset sekajätteeseen, rautalangat metallinkeräykseen.  

Katso lisää pääsiäisen lajitteluvinkkejä Rosk’n Rollin YouTube -kanavalta.

Lisätietoja: Rosk’n Roll Oy Ab, puh. 020 637 7000