Loviisan kaupunki hoitaa Tamminiemen leirintäaluetta tulevana kesänä

Loviisan Tamminiemen leirintäalueen toimintaa hoitamaan valitut yrittäjät vetäytyivät valitettavasti hankkeesta henkilökohtaisista syistä sunnuntaina 22.4.2018. Loviisan kaupunki hoitaa toimintaa kesällä 2018.

Päätöksen ottaa toiminta kaupungin tehtäväksi teki kehittämisjohtaja Sten Frondén kaupungin johtoryhmän kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

– Halusimme ehdottomasti toiminnan jatkuvan katkotta, Frondén kertoo. Kesä lähestyy, ja uuteen kilpailutuskierrokseen ei ole aikaa. Kilpailutussäännöt eivät valitettavasti mahdollista uuden yrittäjän valintaa ensimmäiseltä kierrokselta.

Teltat, asuntoautot ja asuntovaunut tervetulleita

Leirintäalue avaa kaupungin toimintana kesäkuun puolessavälissä ja sulkee porttinsa 31.8. Alueen aukioloajoiksi suunnitellaan kello 8–21, jolloin se palvelee myös ilta-aikaan saapuvia asiakkaita. Alue on luonnollisesti avoinna myös viikonloppuisin.

Alueella tulee sijaitsemaan paikkoja teltoille, asuntoautoille ja -vaunuille, mutta majoitusta sisätiloissa ei ole tarjolla.

Asiakaspalvelua hoitaa kolme kesäkuukausiksi palkattavaa henkilöä, joiden rekrytointi aloitetaan välittömästi. Alueen ylläpito annetaan kaupungin nuorisotyöpajan nuorten ja heidän ohjaajansa hoidettavaksi.

Leirintäalueen toiminnasta vuonna 2019 ja uuden huoltorakennuksen rakentamisesta päätetään syksyllä.