Loviisan kuntakohtaiset koronarajoitukset toukokuussa

koronavirus coronavirus

Loviisan kaupunki on päättänyt jatkaa joitain kuntakohtaisia koronarajoituksia ja -suosituksia toukokuussa.

Harrastustoiminta

Kaupungin tiloissa järjestetty ohjattu ryhmäharrastustoiminta aikuisille (yli 20-vuotiaat)

  • ryhmäharrastustoiminta sisä- ja ulkotiloissa keskeytetään 16.5.2021 saakka

Kaupungin tiloissa järjestetty ohjattu ryhmäharrastustoiminta lapsille ja nuorille (20-vuotiaat ja sitä nuoremmat)

  • ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa avataan 29.4.2021
  • ryhmäharrastustoiminta ulkotiloissa on avattu jo aiemmin, 21.4.2021 alkaen

Julkiset tilat

Loviisan kaupungin julkiset tilat (asiakaspalvelutoimisto, nuorisotilat, kirjastot ja museo) avataan 3.5.2021.

Kuntosalit

Kaupungin ylläpitämät kuntosalit pysyvät suljettuna niin kauan kuin aikuisten ryhmäharrastustoiminta kaupungin tiloissa on keskeytettynä eli 16.5.2021 saakka. 

Vierailut terveyskeskuksen osastolla

1.5.2021 alkaen vierailut terveyskeskuksen osastolla sallitaan. Suosittelemme, että vierailulle sisätiloihin tulee enintään kaksi lähiomaista kerrallaan ja että vierailuun käytetään korkeintaan 30 minuuttia. Vierailusta on aina sovittava etukäteen hoitohenkilöstön kanssa, jo aiemmin päätettyjä hygienia- ja turvaohjeistuksia on myös noudatettava.

Vierailut asumispalveluyksiköissä

Suosittelemme, että vierailulle sisätiloihin tulee enintään kaksi lähiomaista kerrallaan ja että vierailuun käytetään korkeintaan yksi tunti. Sovi aina tapaamisesta etukäteen puhelimitse hoitohenkilökunnan kanssa, jo aiemmin päätettyjä hygienia- ja turvaohjeita on myös noudatettava.

Yksityistilaisuudet

Yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi 16.5.2021 saakka.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös lähikontaktien rajoittamisesta yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetussa tiloissa on voimassa 1.5.–16.5.2021. Lisäksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet 1.5.–16.5.2021.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 22.4.2021 – kokoontumisrajoitukset ja asiakastilojen turvavälivelvoite jatkuvat Etelä-Suomessa toukokuun puoliväliin asti

Muut kuntakohtaiset koronavirusrajoitukset jatkuvat kuten aiemmin on päätetty. Yksityiskohtaiset tiedot voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista löydät Loviisan kaupungin verkkosivulta Ajankohtaista koronaviruksesta www.loviisa.fi/koronavirus.