Näin Loviisassa juhlittiin Suomen itsenäisyyttä – katso kuvat!

Joulukuusi torilla ja taustalla valaistu raatihuone Julgran på torget och Rådhuset

Suomen satavuotissynttäreitä juhlittiin eri puolilla kaupunkia sinivalkoisissa tunnelmissa. Koostimme parhaat palat kuvakavalkadiksi.

Maanantaina 4.12. keskustan ruotsinkielinen ala-aste Generalshagens skola laski seppeleet Loviisan uuden hautausmaan sankarihaudoille. Tunnelma oli harras ja juhlava.
Maanantaina ja tiistaina 4. ja 5.12. koululaiset juhlivat itsenäisyyttä tanssien. Kuvassa Pilvi, jonka kampauksessa näkyi juhlan teema.
Ala-asteikäiset Suomihumpan pyörteissä elävän musiikin säestyksellä.
Tiistai-iltapäivänä oli yläasteikäisten tanssiaisten vuoro. Liikuntahalli oli valaistu upeasti siniseksi ja valkoiseksi.
Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Suomi pukeutui juhla-asuun. Loviisan raatihuone hehkui sinisenä ja itsenäisyyspäivänä Suomen lippu nostettiin salkoon.
Osaa ne aikuisetkin tanssia! Itsenäisyyspäivän aaton tanssiaisissa liikuntahallissa esiintyi Loviisa Big Band ja Lovisette sekä Merciless Rockers. Ilta huipentui ilotulitukseen.
Merciless Rockers nostatti tunnelman kattoon itsenäisyyspäivän aattona.
Torstaina 7.12. päiväkoti-ikäiset loviisalaiset juhlivat Suomea Mirella Pendolin-Katzin, Lovis-variksen ja bändin kanssa. Hauskaa oli!
Tämä nuori neiti uppoutui tanssiin päiväkotikavereittensa kanssa torstaina.