Tervetuloa Loviisan torille ostoksille tai myyjäksi

torikojuja ja markkinoiden asiakkaita marknadskunder

Loviisan tori sijaitsee ihanteellisella paikalla aivan Loviisan ytimessä, Raatihuoneen, kirkon ja puistojen ympäröimänä. Tori on historiallinen nähtävyys, sillä se on toiminut markkinapaikkana jo yli 260 vuotta.

asiakas ostaa leipää torimyyjältä

Arkisin torin valikoimasta löytää vähintäänkin kukkia, kalaa, vihanneksia ja marjoja sekä kahvia ja pullaa. Lauantaisin valikoima laajenee, kun torille saapuu myyjiä Loviisan ulkopuolelta paikallisten myyjien lisäksi. Kesäaikaan tori on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7–14.

Tapahtuma- ja markkinapäivät ovat otollisimpia päiviä sekä asiakkaiden, että myyjien kannalta. Tällöin tori kuhisee ostoksia tekemään ja tuttavia tapaamaan tulleita asiakkaita. Seuraavat markkinat ovat Loviisan päivän markkinat tiistaina 20.8.2019 kello 7–17. Loviisan kaupungin järjestämillä markkinabusseilla pääset kylistä ostoksille ja kotiin ilmaiseksi. Aikataulut löydät verkkopalvelumme torisivulta (linkki artikkelin lopussa).

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman yhteydessä 24.–25.8.2019 torilla voi tehdä antiikki- ja kirpputorilöytöjä.

Torivalvojana toimii Teija Aalto. Kesällä 2019 häntä sijaistaa Ville Koponen. Torivalvojan tavoitat numerosta 044 565 1188.

Loviisan tori

Loviisan tori on sosiaalinen paikka, missä voi tavata paljon ihmisiä. – torimyyjä