Treenikerho Loviisassa lukuvuonna 2019–2020

Treenikerho jatkuu syksyllä! Käytkö yläkoulua tai opiskeletko toisella asteella? Harrastatko tavoitteellisesti jotain urheilulajia ja kilpailet siinä? Osallistu treenikerhon kaksikielisiin aamuharjoituksiin kahdesti viikossa. Kerhoa vetävät koulutetut valmentajat.

Treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 7.30–8.15 koko lukukauden ajan. Treenit pidetään jossain Loviisan keskustassa olevista voimistelusaleista. Kehitätte voimaa, jäntevyyttä, nopeutta, koordinaatiota ja muita, kaikkia lajeja tukevia osa-alueita. Myös venytykset kuuluvat ohjelmaan.

Harjoittelu muodostaa lisäyksen urheiluseurojen järjestämille lajikohtaisille treeneille. Toisen asteen opiskelijat voivat saada treenit luettua hyväksi opinnoissaan.

Tähän sitoudut

Hakemalla paikkaa treenikerhossa sitoudut osallistumaan treeneihin joka kerta (poikkeuksena matkat ja sairaustapaukset). Jotta olisit kelpoinen treenikerhopaikkaan, vaaditaan että harjoittelet tavoitteellisesti useamman kerran viikossa ja että olet osallistunut kilpailuihin tai otteluihin viime vuosina.

Toinen edellytys on, että koulutyösi hoituvat. Valmentajan puoltava lausunto tulee liittää hakemukseen.

Näin haet paikkaa

Tulostettava hakemus tulee jättää omalle valmentajalle viimeistään 15.5.2019.

Tulosta itsellesi treenikerholomake (pdf)

Ilmoitamme kirjeitse viimeistään kesäkuussa, ketkä ovat hyväksytty toimintaan.

Treenikerho on maksuton osallistujille. Huoltajat huolehtivat kuljetuksista treeneihin. Lisätietoa antavat koulujen rehtorit.