Viktor Kantele valittiin vuoden urheilijaksi

Loviisan kaupungin vapaa-aikalautakunta valitsi kokouksessaan 30.1.2018 aitajuoksija Viktor Kanteleen vuoden urheilijaksi.

Ehdokkaina oli useita hyvin menestyneitä urheilijoita. Yksilöurheilijoista ehdolla oli Joachim Gustafsson, Johan Gustafsson, Unto Hämäläinen, Emma Johansson, Marko Keränen, Johanna Lindholm, Kevin Lindholm, Mette Lindholm, Jasper Ollas ja Roni Puustelli.

Joukkueurheilijoista ehdolla oli Oscar Broman, Jesper Ek, Samuli Holm, Max Mattas, Tiina Möttönen, Eetu Niemelä, Niko Orava, Anni Pere, Viljam Sandvik, Aaron Siljander ja Miko Vaarimo.

Hilleröd –pokaali Viljam Sandvikille

Vanhan Loviisan kaupungin tanskalaisen Hillerödin kunnan lahjoittaman pokaalin sai jääkiekkoilija Viljam Sandvik.

Hilleröd –pokaali on kiertopalkinto, johon kaiverretaan saajan nimi. Pokaali jaettiin ensimmäisen kerran 2007 ja sen saaja on ansioitunut nuori urheilija tai urheilujoukkue.

Vuoden aktiivi on Torin junioreiden joukkuejohtaja

Vapaa-aikalautakunta palkitsee joka vuosi myös Vuoden aktiivin. Vuoden aktiivi on henkilö, joka on tehnyt arvokasta työtä lasten ja nuorten kanssa kasvatuksellisten ja monipuolisuutta arvostavien periaatteiden mukaisesti. Hän voi myös olla henkilö, joka on toiminut pitkään yhdistyksissä ja omalla esimerkillään innostanut muita ja edistänyt toimintaa.

Tänä vuonna esinepalkinto menee Matti Rinteelle. Rinne on toiminut Loviisa Torin salibandyjunioreiden joukkuejohtajana vuodesta 2004.

Ehdolla vuoden aktiiviksi oli myös Kim Lindholm ja Petri Volanen.