Tervetuloa asukasiltaan 25.11.2021 Harjurinteen koululle!

Ilmakuva Talvella

Loviisan kaupunki, yhteistyössä Loviisan Järjestöt ry:n kanssa, kutsuu loviisalaiset asukasiltaan Harjurinteen koululle, Ratakatu 1, torstaina 25.11.2021 kello 18–20. Tervetuloa kahville ja tapaamaan kaupungin edustajia! Tilaisuudessa esitellään myös kaupungin vireillä olevia asioita. Luvassa keskustelua sekä esittelyjen että avoimien kysymyksien pohjalta. Jätä oma kysymyksesi ennakkoon verkon kautta.

Ytimekäs tietoisku

Osana tilaisuutta esitellään lyhyesti ajankohtaista tietoa muun muassa lasten ja nuorten hyvinvoinnista, ikääntyneen väestön toimintakyvystä sekä maahanmuuttajien kotoutuksesta. Kouluterveyskyselyjen tulokset ja Loviisan keskusta-alueen ajankohtaisia asioita käsitellään myös lyhyesti.

Jätä kysymyksesi ennakkoon

Voit vaikuttaa illan sisältöön jättämällä oma kysymyksesi ennakkoon tällä lomakkeella viimeistään viimeistään tapahtumapäivänä kello 14. Pyrimme vastaamaan ennakkoon jätettyihin kysymyksiin illan aikana.

Osallistu etäyhteyden kautta

Voit osallistua asukasiltaan myös etäyhteyden kautta. Mikrofonin on oltava mykistettynä ja kameran pois päältä liityttäessä. Liity Microsoft Teams -kokoukseen tietokoneella tai mobiilisovelluksella napsauttamalla tästä.

Tervetuloa!
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työryhmä sekä Loviisan Järjestöt ry