Asuntovaunuteatteri Karavan Liljendalissa

Asuntovaunuteatteri Karavan. Husvagnsteatern Karavan.

Karavan on teatteriksi muutettu keltainen asuntovaunu, joka pysähtyy Liljendalin lähikirjaston viereen lauantaina 19.6.2021 kello 10–15.

Kun Karavaani saapuu paikalle, se tarjoaa:

  • nukketeatteriesityksen Omituisia juttuja. Esitys tapahtuu omintakeisella kielellä ja sopii kaikenkielisille ja kaikenikäisille. Esitys kestää noin 10 minuuttia ja näytöksiä on tapahtuman aikana useita. Vaunun sisällä on istumapaikat yhdelle perheelle tai maksimissaan 6 lapselle. Nukketeatteriesityksen toteutuksesta vastaa nukketeatteritaiteilija Anne Lihavainen. Ääni-ja musiikkimaailman esitykseen suunnittelee muusikko Sampo Kylmänen.
  • ulos pystytettävän valokuvanäyttelyn Nuotiotulilla, joka vie katsojat Suomen metsien haltioiden ja taruolentojen luokse. Valokuvaajat Teemu Tuuloskorpi ja Jukka Pinonummi vastaavat näyttelystä.

  • trubaduurien konsertin sekä
  • avoimen näyttämön, Open Stagen kylän nuorille teatterin, tanssin ja sirkuksen harrastajille. Myös vierailevat trubaduurit ovat tervetulleita mukaan!
    Ilmoittaudu esiintyjäksi: ntofelia@gmail.com, 040 718 6674.

Vapaa pääsy.

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia.

Lisätietoja esityksestä on Porvoon kaupungin sivuilla.

Asuntovaunuteatteri Karavan on osa Kulttuuri kylässä-kehittämistehtävää, jonka tavoitteena on tuoda kulttuuria itäisen Uudenmaan kyliin ja lähiöihin.

Lisätietoja Kulttuuri kylässä-kehittämistehtävästä on Porvoon kaupungin sivuilla.