Husvagnsteatern Karavan i Liljendal

Asuntovaunuteatteri Karavan. Husvagnsteatern Karavan.

Karavan är en gul husvagn som ändrats till en teater, som parkerar utanför Liljendal närbibliotek lördagen den 19.6.2021 klockan 10–15.

När Karavan kommer, erbjuder den:

  • dockteaterföreställningen Udda saker. Föreställningen sker på ett egenartat språk och passar alla språkgrupper och åldrar. Föreställningen är cirka 10 minuter lång och det visas flera föreställningar under dagen. Inne i vagnen finns sittplatser för en familj eller högst 6 barn. För dockteaterföreställningen ansvarar dockteaterkonstnär Anne Lihavainen. Musiker Sampo Kylmänen planerar ljud och musik till föreställningen
  • Lägereldar, en fotoutställning utomhus som för besökarna till skogsrån och sagoväsen. Fotograferna Teemu Tuuloskorpi och Jukka Pinonummi ansvarar för utställningen.
  • en trubadurkonsert och
  • en öppen scen, Open Stage för byns ungdomar som utövar teater, dans eller cirkuskonster. Också besökande trubadurer är välkomna med!
    Anmäl uppträdande till: ntofelia@gmail.com, 040 718 6674.

Fritt inträde.

Evenemanget följer gällande coronabegränsningar.

Tilläggsuppgifter angående föreställningen finns på Borgå stads webbplats.

Husvagnsteatern Karavan är en del av Kultur i byn-utvecklingsuppdraget med syfte att föra kultur ut till byarna och förorterna i östra Nyland.

Tilläggsuppgifter om Kultur i byn-utvecklingsuppdraget finns på Borgå stads webbplats.

Share This