Ehdota vuoden 2022 urheilijaa, aktiivia, veteraaniurheilijaa ja nuorta lupausta viimeistään 31.1.2023

On taas aika muistaa meidän paikallisia menestyneitä urheilijoitamme. Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta valitsee ja palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet eri ikäryhmissä. Lisäksi palkitaan liikuntatoimintaa sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa huomattavasti edistäneet henkilöt. Jätä ehdotuksesi viimeistään 31.1.2023.

Vapaamuotoiset ehdotukset vuoden 2022 palkittavista tulee toimittaa viimeistään 31.1.2023 vapaa-aika@loviisa.fi tai Loviisan kaupunki, vapaa-aikapalvelut, PL 77, 07901 Loviisa.

Esityksestä on käytävä ilmi mihin alla olevista palkitsemiskategorioista ehdotat henkilöä. Kirjoita lisäksi perustelut ja vuoden 2022 parhaat saavutukset.

Valinnoissa huomioidaan suoritukset ajalta 1.1.–31.12.2022. Palkittavan tulee olla palkitsemiseen oikeuttavan suorituksen hetkellä loviisalainen. Palkitseminen tapahtuu kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan järjestämässä tilaisuudessa.

Palkitsemisperusteista saat lisätietoja osoitteessa: www.loviisa.fi/avustuksetjapalkinnot tai puh. 040 5684 138

Palkitsemiskategoriat

1. Menestynyt urheilija / Vuoden urheilija

Palkittavan urheilijan tai joukkueen kilpailuluokka on 15-vuotiaiden luokasta yleiseen sarjaan. Menestyneet yksilöurheilijat ja joukkueet palkitaan rahastipendein. Menestykseksi katsotaan ensisijaisesti SM-mitalisuoritus, kansainvälinen menestys tai maajoukkue-edustus tai näiden puuttuessa joku muu arvokisamenestys. Yksittäisen urheilijan menestys joukkueessa arvioidaan joukkueen tason sekä urheilijan erityisten suoritusten perusteella.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta valitsee menestyneistä urheilijoista urheilijan tai joukkueen ja palkitsee tämän vuoden urheilijana. Vuoden urheilija palkitaan rahastipendillä.

2. Vuoden veteraaniurheilija

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta valitsee vuoden veteraaniurheilijan, joka on 35 vuotta täyttänyt aikuisurheilija. Veteraaniurheilija on saavuttanut menestystä lajinsa veteraanisarjassa. Vuoden veteraaniurheilija palkitaan rahastipendillä.

3. Hilleröd-pokaali

Loviisan kaupungin ystävyyskunta Hilleröd Tanskassa on lahjoittanut kaupungille Hilleröd-pokaalin.
Hilleröd-pokaali jaetaan vuosittain nuorelle ansioituneelle urheilijalle tai urheilujoukkueelle. Pokaali on ikuisesti kiertävä ja siihen kaiverretaan saajan nimi.

4. Vuoden aktiivi

Vuoden aktiivi on henkilö, joka on tehnyt arvokasta työtä lasten ja nuorten kanssa kasvatuksellisten ja monipuolisuutta arvostavien periaatteiden mukaisesti, tai joka on toiminut pitkään yhdistyksissä aktiivisesti ja on omalla esimerkillään innostanut muita ja edistänyt toimintaa. Vuoden aktiivi palkitaan esinepalkinnolla.

Kuva: Pexels/ RODNAE Productions