Entisen kaupparakennuksen ja ravintolarakennuksen purkutyöt alkoivat Määrlahdessa

Määrlahti

Entisen kaupparakennuksen ja ravintolarakennuksen purkutyöt ovat alkaneet Määrlahdessa Mannerheiminkadun ja Saaristotien kulmassa. Purkutöiden on määrä olla valmiina viikolla 12.

Kylmäaseman toiminta jatkuu normaalisti purkutöiden ajan. Myös ekopisteen toiminta jatkuu normaalisti. Alueelle jää myös kymmenen autopaikan pysäköintialue Määrlahden päiväkodin henkilökunnalle. Päiväkoti on toiminnassa tavalliseen tapaan. Sen sijaan entisen kaupparakennuksen takana sijaitseva leikkipuisto on suljettu yleisöltä väliaikaisesti, koska leikkipuistoon ei voida taata turvallista kulkua purkutöiden aikana. Leikkipuisto avataan viikolla 13.

Purkutyöt aiheuttavat melua. Melua aiheuttavat työvaiheet pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeassa tahdissa.

Entisen kaupparakennuksen purkutyöt ovat valmiit viikolla 10, ravintolarakennuksen purkutyöt viikolla 11 ja alueiden siivous viikolla 12. Pahoittelemme purkutöistä aiheutuvaa haittaa.

Rakennukset puretaan, koska Mannerheiminkadun ja Saaristotien risteysalueen liikennejärjestelyjä muutetaan. Saaristotien uusi linjaus liittyy vuoden 2023 asuntomessualueen Kuningattarenrannan rakentamiseen.