Harrastemessujen monipuolisuus sai kiitosta

Loviisassa elokuussa järjestetyt Harrastemessut keräsi noin 50 näytteilleasettajaa, ja juuri messujen monipuolisuus saikin kävijöiltä eniten kiitosta.

Loviisan kaupunki kysyi kävijöiltä kokemuksia ja kehittämisideoita kaupunkisovellus Morjensin kautta. Kysely toteutettiin syyskuussa.

Suurin osa vastaajista toivoi, että harrastemessut järjestettäisiin joka vuosi tai vähintään joka toinen vuosi. Messujen ohjelma ja monipuolisuus sai vastaajilta kiitosta.

-Monipuolisuus oli kiva juttu, kommentoitiin.

Kritiikkiäkin tuli. Erityisesti äänentoistoon ja sen laatuun vastaajat olivat kiinnittäneet huomiota.

-Olisi pitänyt keskustella huutamalla, musiikki ja kuulutukset olivat liian kovalla, ei pystynyt keskustelemaan näytteilleasettajien kanssa, palautteissa todettiin.

Harrastemessujen tarkoituksena oli näyttää kävijöille, miten laaja kirjo harrastusmahdollisuuksia Loviisassa on tarjolla. Tarjontaa olikin liikunnasta kulttuuriin, mutta Morjens-kyselyyn vastanneet toivoivat vieläkin laajempaa harrastekirjoa: mukana voisi olla myös puutarhanhoitoa ja metsästystä.

Harrastemessut olivat osa Loviisan juhlaviikkojen ohjelmaa. Messujen järjestäjä, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, kiittää kaikkia osallistuneita, niin näytteilleasettajia kuin kävijöitäkin. Vielä ei ole tehty päätöstä siitä järjestetäänkö messut myös tänä vuonna.