Harrastemessut yläkoululaisille 1.9.2023 – Järjestäjät voivat ilmoittautua 7.5. asti

Loviisan kaupunki järjestää Harrastemessut yläkoululaisille perjantaina 1.9.2023. Messut järjestetään osana yläasteiden koulupäivää kello 8.30–14.30 liikuntahallissa sekä Lovisavikens skolan pihalla. Harrastustoimintaa 13–15-vuotiaille tarjoavat toimijat voivat ilmoittautua messuille 7.5. asti.

– Loviisassa joka toinen vuosi järjestettävät harrastemessut ovat olleet suosittuja. Nyt välivuotena haluamme lisäksi kohdistetusti esitellä harrastusmahdollisuuksia yläkoululaisille, kertoo hyvinvointisuunnitelija Päivi Hämäläinen.

– Mieluisen harrastuksen löytäminen voi olla 13–15-vuotiaille haastavaa, mutta harrastuksien on myös todettu lisäävän nuorten hyvinvointia huomattavasti. Olemme iloisia, että voimme nyt järjestää messut osana koulupäivää, Hämäläinen kertoo.

Messut ovat osa kaupungin Liikkuva koulu -hanketta ja liittyvät vahvasti myös Harrastamisen Suomen malliin sekä muihin kerhohankkeisiin, joissa kaupunki on mukana.

– Toivomme nyt seurojen, yhdistysten ja muiden harrastustoiminnan järjestäjien pääsevän Harrastemessuille esittelemään toimintaansa. Ilmoittaudu nyt ja tule syyskuussa esittelemään mitä kaikkea 13–15-vuotiaat voivat harrastaa ja kuinka paljon erilaista toimintaa liikunnasta kulttuuriin löytyy Loviisasta, Hämäläinen kannustaa.

Järjestäjät voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen vapaa-aika@loviisa.fi. Ilmoittaudu viimeistään 7.5.