Asukkaiden hyvinvointia kartoitetaan kyselyllä – vastaa sinäkin!

Loviisan kaupunki ja Lapinjärven kunta selvittävät kyselyllä asukkaidensa hyvinvointia. Kyselyyn voi vastata verkossa tai paperilomakkeella. Loviisan ja Lapinjärven asukkaille kohdennettu kysely on avoinna 19.2.2023 asti.

Kyselyyn voi vastata tässä.

– Kyselyn tarkoituksena on asukkaiden äänen kuuleminen ja toivomme runsaasti vastauksia kaiken ikäisiltä, kertoo Loviisan kaupungin hyvinvointisuunnittelija Päivi Hämäläinen.

Hyvinvointikysely tehdään vuosittain. Ensimmäinen kysely tehtiin vuonna 2021.

–  Viime vuonna kyselyyn vastasi jo yli 600 asukasta. Toivottavasti tänä vuonna vielä useampi antaa hetken ajastaan tämän tärkeän työn tueksi, Hämäläinen kannustaa.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään muun muassa Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan yhteisen hyvinvointikatsauksen 2022 laadinnassa.

– Loviisalaisten ja lapinjärveläisten näkemykset ja kokemukset omasta hyvinvoinnistaan antavat arvokasta tietoa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyön tueksi, Hämäläinen toteaa.

Kyselyssä tiedustellaan muun muassa asukkaiden tyytyväisyyttä elämäntilanteeseensa ja asuinympäristöönsä. Osana kyselyä selvitetään myös asukkaiden näkemyksiä siitä, miten asuinkunta on onnistunut lapsille ja nuorille tärkeissä asioissa ja mitkä asiat kaipaavat kehittämistä. Loviisa ja Lapinjärvi ovat UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallin yhteistyökumppaneita.

Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella seuraavissa paikoissa:

  • Lovinfo, Mariankatu 12 A, 07900 Loviisa
  • Kirjastot
  • Ohjaamo, Brandensteininkatu 13, 07900 Loviisa
  • Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, 07900 Loviisa.