Käy tykkäämässä meistä – Loviisan kaupunki lisää näkyvyyttään somessa

Loviisan kaupunki näkyy jatkossa aikaisempaa paremmin ja laajemmin sosiaalisessa mediassa.

Loviisan kaupunki on liittynyt pikaviestipalvelu Twitteriin, jonka kautta kaupunki viestii lyhyesti ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Loviisan kaupungin löytää Twitteristä nimellä Loviisan kaupunki – Lovisa stad ja käyttäjänimellä @Loviisa_Lovisa.

Loviisan kaupungin löydät myös kuvien jakopalveluverkosto Instagramista. Sieltä Loviisan löytää nimellä Loviisan kaupunki-Lovisa stad. Instagramissa Loviisan kaupunki julkaisee toimintaansa ja tapahtumiinsa liittyviä kuvia. Seuraajat pääsevät muun muassa kurkistamaan kaupungin virallisten kulissien taakse, kuten siihen ketkä kaupungin palveluja tuottavat.

Loviisan kaupunki on myös verkkoyhteisöpalvelu LinkedIn:ssä, jonka kautta muun muassa kaupunki ja sen tarjoamat työpaikat saavat laajempaa näkyvyyttä.

Lisääntyneellä läsnäololla sosiaalisessa mediassa Loviisa toivoo saavansa aikaisempaa enemmän näkyvyyttä toiminnalleen ja tehoa viestintäänsä tavoittamalla eri kohderyhmiä eri medioiden avulla. Organisaatioiden ja yritysten viestintä, samoin kuin kansalaisten läsnäolo, on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän sosiaaliseen mediaan ja Loviisan kaupunki haluaa olla tässä kehityksessä mukana.

Yhteisöpalvelu Facebookissa Loviisan kaupunki on ollut jo joitakin vuosia.  Seuraajia sen Fb-sivustolla on lähes 2 200. Kaupungin eri organisaatioilla, kuten kouluilla tai keskuksilla on omat Fb-sivustonsa ja joillakin on myös oma, erillinen Instagram-tili, kuten esimerkiksi Visit Loviisalla.

Käythän sinäkin tykkäämässä meistä ja jakamassa tietoa Loviisasta omille verkostoillesi.

Tavataan somessa!