Tule kesätöihin Loviisan kaupungille kesällä 2023!

Loviisan kaupungin kesän 2023 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla erikseen 18 vuotta täyttäneille ja 16 vuotta täyttäneille. Lisäksi 14–15-vuotiaille on tarjolla paikkoja työelämään tutustumisjaksoilla. Paikkoja voi hakea Kuntarekryn verkkosivuston kautta tai kirjeitse. Hakuaika päättyy lauantaina 18.3. kello 15. Varhaiskasvatuksen 14–15-vuotiaden paikat julkaistiin muita myöhemmin ja niitä voi hakea 31.3. asti. Sosiaali- ja terveysalan kesätyöpaikat ovat siirtyneet hyvinvointialueelle.

Millaista työtä on tarjolla?

  • 18 vuotta täyttäneille on paikkoja tarjolla esimerkiksi leirintäapulaisena, asiakaspalvelukeskus Lovinfossa ja puisto-osastolla
    kunnossapitotyöntekijänä ja museo-oppaana. Nämä paikat löytyvät täältä.
  • 16 vuotta täyttäneille on paikkoja tarjolla muun muassa leireillä, Loviisa Campingilla ja kirjaston asiakaspalvelussa. Nämä paikat löytyvät täältä.
  • 14–15-vuotiailla koululaisilla on mahdollisuus tutustua työelämään päiväkodeissa ja vapaa-aikapalveluissa.

Miten haen?

Lähetä hakemuksesi mieluiten Kuntarekryn kautta. Linkki hakulomakkeeseen löytyy ilmoituksista, joihin pääset ylläolevien linkkien kautta. Kuntarekrystä löydät myös eri tehtävien yhteishenkilöt, joilta voit kysyä lisätietoja.

Jos haluat, voit myös lähettää kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen:

Loviisan kaupunki / Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo
PL 77
07901 LOVIISA

Kirjoita kuoreen merkintä ”Kesätyöt 2023”.