Tule kesätöihin Loviisan kaupungille kesällä 2024!

Loviisan kaupungin kesän 2024 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla 18 vuotta täyttäneille 26 paikkaa ja 16 vuotta täyttäneille 8 paikkaa. Lisäksi 14–15-vuotiaille on tarjolla 15 paikkaa työelämään tutustumisjaksoilla. Paikkoja voi hakea Kuntarekryn verkkosivuston kautta tai kirjeitse. Hakuaika päättyy lauantaina 16.3. kello 15.

Millaista työtä on tarjolla?

  • 18 vuotta täyttäneille on paikkoja tarjolla esimerkiksi leirintäapulaisena, museo-oppaana sekä katu-osaston ja puisto-osaston kunnossapitotyöntekijänä. Nämä paikat löytyvät täältä.
  • 16 vuotta täyttäneille on paikkoja tarjolla muun muassa leireillä, Loviisa Campingilla ja siivouspalveluissa.  Nämä paikat löytyvät täältä.
  • 14–15-vuotiailla koululaisilla on mahdollisuus tutustua työelämään.  Vapaa-aikapalveluiden paikat löytyvät täältä ja varhaiskasvatuksen paikat löytyvät täältä.

Miten haen?

Lähetä hakemuksesi mieluiten Kuntarekryn kautta. Linkki hakulomakkeeseen löytyy ilmoituksista, joihin pääset ylläolevien linkkien kautta. Kuntarekrystä löydät myös eri tehtävien yhteishenkilöt, joilta voit kysyä lisätietoja.

Jos haluat, voit myös lähettää kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen:

Loviisan kaupunki / Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo
PL 77
07901 LOVIISA
Kirjoita kuoreen merkintä ”Kesätyöt 2024”.