Koti Loviisaan? Oman pesän rakentaminen Loviisaan on nyt edullista, sillä tonttiale on voimassa vuoden loppuun

Ilmakuva KOskenkylän Israelinmetsästä

Kaupungin satojen kylien elinvoimainen maaseutu tutustumisen arvoinen. Ja mikä parasta, tonttiale keskustan ulkopuolisilla asuinalueilla on voimassa vielä tämän vuoden loppuun.

Tonttiale tarkoittaa sitä, että Koskenkylästä ja Israelinmetsästä saa tontteja 30 prosentin alennuksella ja muilla alueilla, kuten Heikantbackenilla, ja Tavastankankaalla, alennus on 50 prosenttia. Alennus ei koske keskusta-alueen kaupunginosia.

Tonttien pinta-alat vaihtelevat 600–3 800 neliömetrin välillä. Hinnat ovat alkaen 7 euroa / m2. Tontin vuokra lasketaan normaalista hinnasta. Vuosivuokra on 5 prosenttia myyntihinnasta ja vuokra sidotaan kuluttajahintaindeksiin.

Linkki lisätietoihin Israelinmetsästä
Israelinmetsä Koskenkylä

Koskenkylä on hyvien liikenneyhteyksien päässä, oli suuntana sitten pääkaupunkiseutu, lentokenttä, Kouvola tai Kotka. Koululaisille on valmistunut uusi Koskenkylän koulukeskus. Heikantbacken sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Sävträskin palveluita, ja Tavastankankaalta puolestaan on helppo suunnata Kotkaan, ja lapsiperheet arvostavat Tesjoen päiväkodin ja koulun läheisyyttä.

Harmaakallio on aktiivisen liikkujan asuinalue

Kylillä sijaitsevien tonttien lisäksi vapaita tontteja löytyy Harmaakallion asuinalueelta, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Loviisan keskustasta. Alue soveltuu erityisen hyvin aktiiviselle liikkujalle, sillä alueen pohjoisosassa on valaistu kuntopolku ja lähellä sijaitsevat jäähalli, keilahalli sekä pelikenttä Varuboden Osla Areena. Kävelymatkan etäisyydellä myös päiväkoti ja lähikauppa.

Linkki lisätietoihin Harmaakalliosta
Harmaakallio

Loviisan upouusi asuinalue, Kuningattarenranta, joka on vuoden 2023 asuntomessualue, tarjoaa omarantaisia tontteja aivan keskustan tuntumassa. Kuningattarenrannan erityinen piirre ovat kelluvat pientalot ja kelluva maauimala. Alueelle on mahdollista sijoittaa myös pienimuotoista yritystoimintaa, joka ei häiritse asumista.

Linkki lisätietoihin Kuningattarenrannasta
Ilta-auringon Kuningattarenranta

Liike-elämää varten löytyy myös teollisuus- ja liiketontteja Loviisan teollisuusalueelta, E18 -tien tuntumasta ja Valkon sataman läheltä.

Tervetuloa Loviisaan!

Katso lisää seuraavista linkeistä:

https://www.esitteemme.fi/AsumaanLoviisaan/WebView/

www.loviisa.fi

www.loviisa.fi/asuparemmin.fi

www.kuningattarenranta.fi