Kuningattarenrannan omakotitalotonttihaku avautuu maaliskuussa 2021 – nyt on aika suunnitella tulevaa taloa

Havainnekuva Kuningattarenrannasta En observationsbild av Drottningsstranden

Loviisan vuoden 2023 asuntomessualueen, Kuningattarenrannan omakotitalotonttien haku avautuu keväällä 2021 hankkeen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Omakotitalotonttien haku on avoinna 1.3.– 30.4.2021 välisenä aikana.  Muiden tonttien osalta tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

Tonttihaussa hakijoiden tulee esittää hankekuvaus sekä ideatason asema-, pohja-, julkisivu- ja leikkaussuunnitelmaluonnokset, jotka tulee tehdä ensisijaisesti yhdelle tontille.

Hakuprosessissa kaikki hakijat ovat samalla viivalla. Kaikki hakemukset käsitellään nimettöminä Suomen Asuntomessujen ja messupaikkakunnan edustajista muodostetussa laaturyhmässä, joka tekee ehdotuksen tonttien saajista. Laaturyhmä painottaa valinnoissaan asuntoratkaisujen monipuolisuutta ja mielenkiintoisuutta. Myös messualueen teemojen näkyminen hakemuksissa ja rakennussuunnitelmissa huomioidaan. Kuningattarenrannan teemoista tiedotetaan heti, kun ne on yhdessä Suomen Asuntomessujen kanssa päätetty.

Kuningattarenrannan tontteihin voi tutustua jo nyt, ja verkkosivuilta löytyy linkki, josta taloaan suunnittelevat löytävät suunnittelun avuksi tarkoitetut dwg-kaavakartat. Sivustolta löytyy myös muu tarvittava aineisto suunnittelun avuksi. Sivustolle pääset tästä linkistä: https://www.kuningattarenranta.fi/tontit-ja-rakentaminen/aineistot-ja-asiakirjat/

Seuraava tontti-infotilaisuus järjestetään lauantaina 10.10.2020 klo 13–15 Lovisavikens skolassa (Brandensteininkatu 27 B, 07900 Loviisa). Tilaisuudessa esittelemme ja kerromme tarkemmin Kuningattarenrannan alueesta ja sen tonteista (ennakkoilmoittautuminen vaaditaan). Tilaisuuden jälkeen Kuningattarenrannassa järjestetään opastettu kävelykierros klo 15.30 alkaen. Lähtö Määrlahden venelaiturin luota.

Ilmoittautumislinkki tontti-iltaan löytyy sivulta: https://www.kuningattarenranta.fi/ tai Fb/Kuningattarenranta – Drottningstranden

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Niina Okkonen, puh. 044 505 19 72, s-posti: niina.okkonen@loviisa.fi