Kyläillat palaavat Koskenkylään 16.5.2024

Loviisan kaupunki järjestää kyläillan torstaina 16.5.2024 kello 18–20 Koskenkylän koulukeskuksessa, osoitteessa Kullbyntie 4. Ensimmäinen kyläilta nykyisessä muodossa järjestettiin samassa paikassa syksyllä 2020. Sen jälkeen suosittuja kyläiltoja on järjestetty 13 kpl ympäri Loviisaa.

– Ympyrän sulkeutuessa on hyvä kohta pohtia, missä olemme onnistuneet ja mitä olemme oppineet. Meille itsellemme kyläläisten kohtaaminen on erittäin antoisaa ja arvokasta. Saamamme palautteen perusteella tällaista jalkautumista kyliin on pidetty tärkeänä, sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Kirsi Kinnunen kertoo.

Koskenkylässä on jälleen paikalla Loviisan kaupungin asiantuntijoita eri yksiköistä kertomassa ajankohtaisista asioista ja vastaamassa kyläläisiä askarruttaviin kysymyksiin. Silmun kyläneuvoja Li-Marie Santala osallistuu myös. Lisäksi luvassa on haastattelu lapsiparlamentin edustajien kanssa.

– Pyrimme jatkossakin esittelemään tuoreinta tietoa kyseistä kylää ja kaupunkiorganisaatiota koskevista hankkeista. Koskenkylässä on varmasti tapetilla kaksikielisen opetuksen kokeilu, joka alkaa koulukeskuksessa syksyllä, Kinnunen sanoo.

Kyläilloissa on kahvitarjoilu.

Osallistuminen etäyhteyden kautta

Voit osallistua myös etäyhteyden kautta kyläiltaan. Etäyhteyden kautta voit kuunnella tapahtumaa ja esittää kirjallisia kysymyksiä reaaliajassa. Liity Microsoft Teams -kokoukseen tietokoneella tai mobiilisovelluksella tämän linkin kautta.

Lue lisää kyläilloista osoitteessa loviisa.fi/kylaillat.