Lapset ja nuoret luovat SKAPA Shown syksyllä – Ilmoittaudu nyt!

Syksyllä 2024 Loviisan lapset ja nuoret saavat luoda yhdessä oman shown. Ryhmät teatterille, tanssille sekä laululle ja esittämiselle kokoontuvat kerran viikossa syyskuusta lähtien. Osallistujat ovat myös mukana keksimässä shown ideaa ja juonta. Syyskausi huipentuu yhteiseen esitykseen marras–joulukuussa. Ryhmiin voi nyt ilmoittautua.

– SKAPA Show -ryhmien vetäjinä toimii mukava ja ammattitaitoinen ryhmä pedagogeja ja luvassa on hieno show, josta osallistujat voivat olla ylpeitä. Ajatuksena on, että lapset ja nuoret, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja ne, jotka ovat esiintyneet ennenkin voivat oppia ja luoda yhdessä. Voit tuoda oman panoksesi ja oppia omalla tavallasi riippumatta mistä lähdet liikkeelle, kulttuurikylpykoordinaattori Johanna M. Lönnfors painottaa.

Ryhmät kokoontuvat keskustassa keskiviikko- ja torstai-iltapäivisin. Ryhmät ovat osallistujille ilmaiset.

Ryhmiin voi ilmoittautua tällä verkkolomakkeella.

–Erityisesti niitä 1–6-luokkalaisia ajatellen, jotka eivät helposti pääse iltapäivällä keskustaan, olemme myös ajatelleet tarjota syksyllä pajoja ympäri Loviisa, kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Jos esimerkiksi koululuokka tai harrasteryhmä on kiinnostunut, niin verkkolomakkeesta löytyy kysymys, jossa voi ilmaista kiinnostuksensa.   

Lisätietoja järjestäjästä SKAPA Loviisan kulttuurikylpy löytyy tästä.

SKAPA Show -ryhmät

Teatteri

SKAPA-teatteriryhmässä keksitään tarinoita ja hahmoja sekä tutustutaan ilmaisuun. Tehdään pieniä esityksiä ja hassutellaan hahmojen kommelluksilla. Teatteriryhmässä opit toimimaan yhdessä muiden kanssa, tekemään kompromisseja sekä kehität omaa ilmaisua. Unohtamatta tietysti esiintymisen harjoittelemista!

Ryhmän opettajana Pentti Kinosmaa

Tanssi

” Dance for fun and express yourself.”

Energisillä SKAPA-tanssitunneilla keskitytään musikaalitanssiin, jazztanssiin sekä nykytanssiin. Tunneilla pääsee tanssikoreografioiden lisäksi harjoittelemaan myös tanssin perustekniikkaa, kehonhuoltoa unohtamatta. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Opetuskielet englanti, suomi.

Ryhmän opettaja on Beniamino Borghi.

Laulu ja esittäminen

SKAPA Laulu on monipuolinen matka laulamisen merkeissä. Työskentelemme äänen kanssa monella eri tavalla, opimme laulutekniikan perusteet, tulkintaa, improvisaatiota ja läsnäoloa näyttämöllä. Harjoittelemme laajan ohjelmiston kanssa ja tutustumme eri musiikkityyleihin, mm. musikaali, pop, soul ja jazz. Opettelemme mikrofonitekniikkaa, stemmalaulua ja saamme työkaluja ramppikuumeen ja hermostumisen hallintaan.

Ennen kaikkea, pidetään hauskaa! Tule mukaan!

Ryhmän opettaja on Mirella Pendolin