Mihin uusi liikuntahalli tulisi sijoittaa? – Vastaa kyselyyn

Loviisan urheiluseuroja ja asukkaita pyydetään nyt vastamaan verkkokyselyyn, joka koskee uuden liikuntahallin sijoitusta ja siihen toivottuja toimintoja. Kysely on avoinna 30.9.2023 asti.

Pääset kyselyyn tämän linkin kautta.

Loviisan kaupunki suunnittelee uuden liikuntahallin rakentamista. Liikuntahallin suunnittelua varten on perustettu työryhmä, jonka ensisijaisena tehtävänä on valmistella kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle ehdotus liikuntahallin paikaksi lokakuun 2023 loppuun mennessä. Ennen sitä työryhmän tulee kuulemaan kaupungin vaikuttamistoimielimiä (vanhusneuvosto, vammaisneuvosto ja nuorisovaltuusto). Kyselyllä halutaan tarjota kaikille mahdollisuus kertoa mielipiteensä, erityisesti vastauksia toivotaan liikuntaseuroilta.

Työryhmä valitsi kaksi sijaintivaihtoehtoa tulevalle liikuntahallille; Kuningattarenranta ja Hagalund. Vastaajalla on kuitenkin mahdollisuus ehdottaa myös jotain muuta paikkaa. Valittua paikkavaihtoehtoa tulee perustella. Samalla halutaan kartoittaa mitä loviisalaiset haluaisivat uudessa hallissa harrastaa eli mitä toimintoja hallin pitäisi sisältää.

Lisätietoja: vapaa-aika@loviisa.fi tai Päivi Hämäläinen (työryhmän sihteeri), puh. 0440 555 483