Liikuntahallin ilmanvaihtoa tarkistetaan ja käyttäjäpalautetta sisäilmasta seurataan

Loviisan liikuntahallin käyttäjiltä saadun palautteen perusteella kesällä uusitun ilmanvaihtojärjestelmän säädöt ja salin lattian tiivistykset tarkistetaan. Liikuntahalli on ollut sisäilmaongelmista johtuvien kunnostustöiden jälkeen avoinna kaksi kuukautta.

Koulut ovat syksyn mittaan palanneet käyttämään liikuntahallia ulkokauden jälkeen. Muutama oppilas ja opettaja ovat saaneet oireita oleskeltuaan liikuntahallissa.

Koulujen osalta tilannetta seurataan kouluterveydenhuollon ja työterveyshuollon kautta. Oireilevia oppilaita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluterveydenhuoltoon. Henkilökunnan oireita seurataan ja hoidetaan kaupungin työterveyshuollossa.

Liikuntahallin muille käyttäjille tehdään tammikuussa käyttäjäkysely. Iltakäyttäjiltä on toistaiseksi saatu yksi kuntosalin sisäilmaa koskeva palaute. Iltakäyttäjät voivat ennen kyselyä antaa palautetta sisäilmasta osoitteeseen paivi.hamalainen@loviisa.fi.

Tähän mennessä saatujen palautteiden perusteella hallin uuden ilmanvaihtojärjestelmän säätöjä tarkistetaan. Myös salin lattian tiivistykset käydään läpi.

Halli suljettuna vuoden vaihteessa

Liikuntahallin käyttövesiputket uusitaan vuoden vaihteessa. Halli on korjausten takia suljettuna 27.12.2017–5.1.2018.

Lisätietoja:

Thomas Grönholm, sivistysjohtaja, puh. 0440 555 250, thomas.gronholm@loviisa.fi

Antti Kinnunen, tilapäällikkö, puh. 0440 555 412, antti.kinnunen@loviisa.fi

Leif Eriksson, kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö, puh. 040 568 4138, leif.eriksson@loviisa.fi

Petra Paakkanen, Lovisanejdens högstadiumin rehtori, puh. 0440 555 887, petra.paakkanen@edu.loviisa.fi