Loviisa Camping tarjoaa unohtumattoman luonnonläheisen leirintäkokemuksen – Tervetuloa!

Loviisa Camping tarjoaa loistavat mahdollisuudet nauttia luonnonläheisestä leirintäkokemuksesta upeassa ympäristössä. Sijaintimme historiallisella alueella tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman, jossa suuret vanhat puut luovat viihtyisän ilmapiirin.

Kartanomaisissa huvilarakennuksissamme on persoonallisia majoitustiloja ja monipuolisia yhteisiä tiloja, kuten aamiaishuone, kahvila ja keittiö, jonka remontti on valmistumassa. Lasten leikkipaikka, grilli ja sauna täydentävät kokonaisuutta, ja tarjoamme myös polkupyörien vuokrauspalvelua.

Loviisa Camping tarjoaa LovLuotsin nuorille monipuolisen oppimisympäristön, mahdollistaen työ- ja elämäntaitojen kehittämisen sekä yhteisöllisen kasvun. Kausityöntekijöinä toimivat myös ensisijaisesti nuoret, ja he kaikki yhdessä vastaavat campingalueen siisteydestä, ylläpidosta ja pienimuotoisista huoltotöistä.

Meren läheisyys tarjoaa mahdollisuuksia monipuolisiin aktiviteetteihin, kuten melontaan ja SUP-lautailuun, tai vain maisemien ihailuun Loviisanlahdelta. Loviisa Camping sijaitsee lähellä Loviisan vanhaa kaupunkia ja keskustaa, joten kaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Kannustamme käyttämään ensisijaisesti online-varauspalveluamme osoitteessa: loviisacamping.bookingonline.fi, mutta voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen camping@loviisa.fi tai vierailla paikan päällä osoitteessa Kapteenintie 1, 07900 Loviisa.

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta leirintäkokemuksesta Loviisa Campingissa 1.6.2024–15.9.2024!

Kesäterveisin

Loviisan kaupunki

Loviisa Camping
Kapteenintie 1
07900 Loviisa