Lovisa Camping erbjuder en oförglömlig naturnära campingupplevelse – Välkommen!

Lovisa Camping erbjuder ypperliga möjligheter att njuta av en naturnära campingupplevelse i en fantastisk miljö. Vårt läge på ett historiskt område erbjuder en unik stämning där stora gamla träd skapar en trivsam atmosfär.

Våra herrgårdslika villabyggnader har personliga inkvarteringsrum och mångsidiga gemensamma rum, så som morgonmålsrum, café och kök, vars renovering håller på att färdigställas. Barnens lekplats, grillen och bastun kompletterar helheten. Dessutom erbjuder vi cykeluthyrning.

Lovisa Camping erbjuder de unga på LovLuotsi en mångsidig inlärningsmiljö, möjliggörande utveckling av arbets- och livsfärdigheter samt gemenskaplig tillväxt. Som säsongsarbetare har vi också primärt unga och tillsammans ansvarar de alla för campingområdets snygghet, upprätthåll och småskaliga servicearbeten.

Närheten till havet erbjuder möjligheter till mångsidiga aktiviteter, så som till paddling, åka SUP-bräda eller bara njuta av vyerna från Lovisaviken. Lovisa Camping är beläget nära Lovisa gamla stad och centrum, så stadens tjänster är lättillgängliga.

Vi sporrar till att primärt använda vår online bokningstjänst på adressen: loviisacamping.bookingonline.fi, men du kan också ta kontakt per e-post, adressen camping@loviisa.fi eller besöka på ort och ställe på adressen Kaptensvägen 1, 07900 Lovisa.

Välkommen och njuta av en oförglömlig campingupplevelse på Lovisa Camping 1.6.2024 – 15.9.2024!

Med sommarhälsningar

Lovisa stad


Lovisa Camping
Kaptensvägen 1
07900 Lovisa