Loviisa on mukana omalla ständillä Tuusulan asuntomessuilla: ”Kuningattarenrantaa tehdään täällä näkyväksi”, sanoo projektipäällikkö Niina Okkonen 

Loviisan messuosasto asuntomessuilla Tuusulassa Lovisa stads monter på bostadsmässam i Tusby

Loviisan kaupunki ja sen upouusi asuinalue, Kuningattarenranta, ovat näkyvästi esillä Tuusulan asuntomessuilla. Tuusulan Rykmentinpuiston messualue avataan yleisölle maanantaina 3.8.2020 klo 12. 

Loviisa ja Kuningattarenranta emännöivät asuntomessuja 2023. Pohjaa omille messuille ja tonttien myynnille luodaan jo Tuusulassa, siksi mukana oleminen on tärkeää, sanoo Loviisan asuntomessujen projektipäällikkö Niina Okkonen.

-Asuntomessuilla on helppoa tavoittaa juuri niitä, jotka ovat kiinnostuneet rakentamisesta ja joilla tontin ostokin on vielä edessä. Loviisan on hyvä olla mukana tarjoamassa vaihtoehtoja pääkaupunkiseudun tonttitarjonnalle.

Niina Okkonen uskoo Loviisan messualueen herättävän mielenkiintoa messukävijöissä ja mediassa.

-Meillä on erittäin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen messualue aivan merenrannassa ja kaupungin keskustan tuntumassa, jossa kaikki palvelutkin ovat jo valmiina. Kelluvat asunnot ovat kiinnostaneet erityisen paljon niin mediaa kuin rakentajiakin. Tonttien hinnoistakin on tullut erittäin hyvää palautetta, eli olemme onnistuneet herättämään ihmisten kiinnostuksen Loviisaa kohtaan. Jo nyt valtaosa yhteydenotoista tulee Loviisan ulkopuolelta.

Ulkoalueen näyttelyosastolla sijaitseva Loviisan messuständi on rakennettu puusta, CLT:stä, ja se on rakentunut kokonaan paikallisin voimin. Paikallista puurakentamista ja –osaamista hyödyntäneen ständin on suunnitellut loviisalainen arkkitehti Perttu Huhtiniemi.

-Minusta on innostavaa työskennellä Loviisassa, josta löytyy osaamista rakentamisessa. Olen ylpeä, että osastomme on rakentunut täysin paikallisin voimin. Tämä on todella aitoa Loviisaa, kaikilta osin. Meillä on mielenkiintoinen messuosasto, joka toivottavasti tarjoaa inspiraatiota myös rakentajille.

Loviisaa on helppo markkinoida asuinpaikkakuntana

Tulevien asuntomessujen ja Kuningattarenrannan tonttien markkinoinnin lisäksi Tuusulassa tehdään näkyväksi myös Loviisan kaupunkia ja kaupungin muuta tonttitarjontaa. Okkosen mielestä Loviisaa asuinpaikkakuntana on helppo markkinoida:

-Loviisaan on helppo asettua. Lapsille on hyvät harrastusmahdollisuudet, ja harrastaminen on täällä myös edullista. Loviisa on myös panostanut uusiin kouluihin. Etätyöstä on tullut yhä tavallisempaa ja ihmiset arvostavat väljyyttä ja turvallisuutta, joita pieni kaupunki tarjoaa, Okkonen luettelee.

Hän nostaa Kuningattarenrannan alueen tonttien lisäksi Loviisasta esille myös muita ihastuttavia asuinalueita, kuten lähellä Helsinkiä sijaitsevan Israelinmetsän, maaseutumaista asumista tarjoavan Heikantbackenin ja aivan keskustan tuntumassa olevan Harmaakallion.

-Parasta mainosta kaupungille ovat asukkaat, jotka ovat ensin kutsuneet ihmisiä kylään Loviisaan ja saaneet lopulta houkuteltua heidät myös muuttamaan tänne. Myös monet mökkeilijät ovat pian todenneet, että täällä asuminen ja oleminen on niin mukavaa, että kakkoskoti onkin muuttunut ykköskodiksi.

Loviisan kaupungin ständin löydät messuilla kohteen 39 vastapäätä.

Lisätietoja: Loviisan asuntomessujen projektipäällikkö Niina Okkonen, niina.okkonen@loviisa.fi, puh. +358 44 505 1972

www.kuningattarenranta.fi www.loviisa.fi