Loviisalaisyhdistysten toiminta näkyväksi elokuun Harrastemessuilla – yhdistysten ilmoittautuminen on nyt avoinna

Harrastemessut Fritidsmässan

Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää Harrastemessut lauantaina 21.8.2021. Yhdistykset voivat nyt ilmoittautua mukaan messuille esittelemään toimintaansa. Harrastuksia voi esitellä myös videolla.

– Haluamme tarjota yhdistyksille mahdollisuuden näyttää, mitä kaikkea mahtavaa Loviisassa voi tehdä ja kuinka paljon erilaista toimintaa täältä löytyy. Tämä on äärimmäisen tärkeää näinä aikoina, koronavirusepidemian toivottavasti jo elokuussa hellittäessä otettaan, toteaa liikunnanohjaaja Fanny Stam-Ravi.

Koronavirusepidemian takia messuihin liittyy kuitenkin epävarmuustekijöitä. Messut on tarkoitus pitää mahdollisuuksien mukaan Loviisan liikuntahallin läheisyydessä ulkona ja/tai sisällä.

– Messujen tarkkaa paikkaa tai konseptia ei ole vielä voitu lyödä lukkoon. Siksi toivommekin, että yhdistykset tekisivät myös lyhyitä videoita toiminnastaan. Videolla voi olla kuvaa harjoituksista, haastatteluita tai muuta vastaavaa, niin että katsojat saavat maistiaisen siitä minkälaista esimerkiksi taekwondo tai partio on, Fanny Stam-Ravi kannustaa.

Videoiden pituus voi olla 30 sekunnista 1,5 minuuttiin. Videot kootaan yhteiselle alustalle, julkiselle Harrastemessut YouTube-kanavalle. Yhdistysten on muistettava huolehtia siitä, että kaikilta videolla esiintyviltä on kirjallinen lupa julkaisemiseen.

Harrastemessut järjestettiin edellisen kerran elokuussa 2019, jolloin mukana oli noin 50 yhdistystä tai muuta toimijaa.

Yhdistykset voivat ilmoittautua mukaan messuille viimeistään 16.5.2021 osoitteeseen fanny.stam-ravi@loviisa.fi.

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Fanny Stam-Ravi, puh. 0440 555 485, fanny.stam-ravi@loviisa.fi