Loviisan kaupungin leikkipaikkojen kunto tarkastettu – Tervetuloa leikkimään!

Kevään saapuessa Loviisan kaupungin leikkipaikoilla elämä jälleen vilkastuu. Kaupunki haluaa varmistaa, että jokainen leikkijä voi viettää turvallisia hetkiä kaupungin leikkipaikoilla. Tänäkin keväänä kaupunki on suorittanut tarkastuksen kaikille leikkipaikoilleen, mukaan lukien koulujen, päiväkotien ja yleisten alueiden leikkipaikat. Tarkastuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota leikki- ja liikuntavälineisiin sekä penkkeihin ja pöytäryhmiin, varmistaen niiden kunto ja turvallisuus.

Kaikki kunnossa ja leikkeihin valmiina

Kaikki Loviisan kaupungin leikkipaikat on tarkistettu ja kunnossa, ja valmiina ottamaan vastaan innokkaat leikkijät. Loviisan kaupunki jatkaa vuosittaista tarkastuskäytäntöään varmistaakseen, että kaupungin asukkaat ja vierailijat voivat nauttia miellyttävästä leikkiympäristöstä.

Vastuullinen leikki on jokaisen tehtävä

Vaikka kaupunki on panostanut leikkipaikkojen turvallisuuteen, on tärkeää muistaa, että leikkipaikkojen leikkijät ovat lopulta vastuussa omasta käytöksestään leikkipaikoilla. Loviisan kaupunki kehottaa leikkijöitä, vanhempia ja huoltajia tiedostamaan oman vastuunsa ja huolehtimaan siitä, että leikki tapahtuu turvallisesti ja sopivalla tavalla.

Leikkipuistot

Keväisin terveisin,

Loviisan kaupunki
puistoyksikkö