Loviisan kaupunki ja LAB-ammattikorkeakoulu yhteistyöhön keskustapysäköinnin selvittämiseksi – Vielä ehdit vastata keskustapysäköintikyselyyn!

Loviisan kaupunki ja LAB-ammattikorkeakoulu ovat käynnistäneet yhteistyöprojektin, jonka tarkoituksena on selvittää Loviisan kaupungin keskustan pysäköintimahdollisuuksia. Projekti toteutetaan kyselyllä, jossa kartoitetaan keskustassa pysäköivien kokemuksia sekä selvitetään mahdollisuuksia parantaa keskustapysäköintiä.

Kyselyssä kerätään tietoa muun muassa keskustassa pysäköivien omakohtaisista kokemuksista, toiveista ja kehittämisehdotuksista. Lisäksi kyselyssä käsitellään polkupyöräpysäköintiin liittyviä kysymyksiä sekä kartoitetaan taloyhtiöiden autopaikkatilannetta ja lisärakentamistarpeita.

Kyselyn tavoitteena on parantaa Loviisan kaupungin keskustan pysäköintimahdollisuuksia asukkaille, yrityksille ja vierailijoille.

”Toivomme, että saamme laajasti näkemyksiä ja ehdotuksia keskustapysäköinnin kehittämiseksi, sillä ne toimivat pohjana tuleville päätöksille ja konkreettisille toimenpiteille”, luonnehtii kaavoittaja Sisko Jokinen.

Kyselyyn vastaaminen vie vain 5 minuuttia ja se on avoinna kaikille, jotka haluavat jakaa mielipiteitään ja ideoitaan pysäköinnin parantamiseksi keskustassa.

Kyselyyn voi vastata 9.4.2024 mennessä (linkki kyselyyn)

Kiitos yhteistyöstä!

Loviisan kaupunki
kaupunkisuunnitteluosasto


Sisko Jokinen
kaavoittaja
p. 0440 555 344 (ma–to klo 9–11)