Loviisan kaupunki myy peltoa

Loviisan kaupunki myy kaksitoista eri peltoaluetta, yhteensä noin 82 ha. Alueet ovat joko kaavoittamattomia tai kaavoitettu maatalousmaaksi.

Alueitten pinta-alat vaihtelevat 1,5 hehtaarista melkein 20 hehtaariin. Lähes puolet alasta sijaitsee keskustan lähellä. Kartat ja lyhyet kuvaukset alueista, tarjouslomake ja muut asiakirjat löytyvät kaupungin verkkosivustolta osoitteessa loviisa.fi/maaalueidenmyynti.

Näin iso, julkinen kauppa, missä kokonaisuus on jaettu pienempiin kokonaisuuksiin, on erittäin harvinainen, eli ainutlaatuinen mahdollisuus sille, joka haluaa hankkia peltomaata. Alueet vaihtelevat aina hyvin hoidetuista, reiluista viljelylohkoista pienempiin, esimerkiksi hevoslaitumeksi sopiviin, lohkoihin. Tarjouksen antaminen on vapaata kaikille – pellon ostaminen ei vaadi, että on maanviljelijä.

Suljetut tarjoukset jätetään Loviisan kaupungille viimeistään 22.3.2019 kello 13.00 joko Maaseututoimistoon, Bäckasinkuja 1 A, 07880 Liljendal tai asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon, Mariankatu 12 A, 07900 Loviisa. Kaupunginhallitus päättää myynnistä annettujen tarjousten perusteella.

Lisätietoja:
maaseutupäällikkö Sam Vickholm, sam.vickholm@loviisa.fi, puh. 040 521 8128
maaseutuasiamies Mats Arola, mats.arola@loviisa.fi, puh. 040 724 1150